Hur Wire upp en Radio & Amp i en Chevrolet lastbil

Kabeldragning en förstärkare och radio i din Chevrolet Truck ger dig möjlighet att välja de komponenter som samverkar för att ge det bästa ljudet för din stereo behov. Stereo däck kommer att ge viss nivå av pre-amp signal öka. Förstärkaren kommer att ge en högre grad av att öka. När de två kombineras, kommer den resulterande signalstyrkan måste vara i ett område acceptabelt av din lastbilens högtalare. Du kan hitta värden för dina beräkningar i de medföljande handböckerna för stereo och förstärkare, och toleransen av högtalarna finns i din Chevy Truck bruksanvisning. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
GM kit stereo installation (med fronten adapter och antenn adapter) katalog Stereo
Förstärkare
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås sitter under förarsidan instrumentpanelen. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa batterikabel post med skiftnyckeln. Vila kabeln från batteriet.
2

Lossa muttern på batteriets pluspol. Placera terminalen förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till den positiva ledningen. Dra åt muttern på bly, fästa klämman till den positiva batterikabeln.
3

Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen och bifoga den blå kabeln strömförsörjningen till ringkabelsko.
4

Dra elkabeln från ringen terminalen på batteriet, genom öppningen i brandväggen bakom motorn på förarsidan av lastbilen. Kabeln kommer att dyka upp på insidan av Chevy truck i fotutrymmet på förarsidan.
5

Ta huvudsakliga instrumentbrädan i hörnet nära de yttersta munstyckena och dra panelen från instrumentbrädan. Arbeta dina händer över hela längden av panelen tills den är fri från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
6

Dra de två spakarna på vardera sidan av stereon montering dockan för att frigöra stereo från kajen. Dra fabriken stereo från instrumentbrädan.
7

Koppla Chevy stereo kablarna från baksidan av radion. Högtalarkablarna och matningskabel är grupperade tillsammans i vit plast tråd bindemedel. Dra bindemedel från stereon, inte ledningarna själva. Dra den svarta antennkabeln från baksidan av radion.
8

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Ledningarna ansluts till motsvarande adapter leder. Konsultera manualen sele adapter för en viss bild av var lämpliga anslutningar ska göras.
9

Placera GM antennadaptern över Chevy antennkabel.
10

Skjut fronten adapter i stereo montering dockan om lastbilen.
11

Anslut adaptern ledningsnätet leder till önskade uttag på baksidan av den nya stereon. Anslut kabeln adaptern antennen till uttaget märkt "FM-antenn" på baksidan av radion.
12

Anslut patchkablar från förstärkaren kabelsats in kablar till kabelnätet adaptern. Mata patchkablar via stereon montering dockan och ner till golvet i lastbilen.
13

Skjut stereo i fronten adaptern. Skjut stereo i dockan tills ansiktet på radion är i nivå med trim av fronten adaptern. Dra båda stereo montering spakarna för att fästa däcket i instrumentbrädan i lastbilen.
14

Dra strömkabeln från batteriet till den plats på förstärkaren. Kör patchkablar till förstärkaren på den motsatta sidan av lastbilen för att undvika störningar.
15

Anslut strömkabeln till förstärkaren vid utloppet märkt "power." Anslut patchkablar in lämpliga uttag på förstärkaren.
16

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Anslut en jordkabel till en bult eller skruv nära platsen för förstärkaren. Den jordade kabeln bör inte vara längre än 20 inches och är knutna till varje skruv eller bult direkt ansluten till ramen av lastbilen för korrekt jordning.
17

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren. Kör högtalarkablarna till placeringen av de högtalare du önskar få den förstärkta stereo signal.
18

Bänd högtalarna från sina fästen med en kåpa borttagningsverktyg. Koppla stereo ledningarna från baksidan av högtalaren. Anslut sele högtalarkablar till högtalaren utlopp. Anslut högtalarkabeln från förstärkaren till högtalaren sele. Byt ut högtalaren och tryck fast på högtalaren omslaget för att slutföra byte av högtalaren. Återgå till motorrummet av Chevy truck.
19

Placera den negativa batterikabeln klämma över den negativa batterikabeln. Dra kabeln för att leda med skiftnyckel. Placera förstärkaren säkringen ringkabelsko i säkringshållaren. Stäng huven på lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81302.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.