Hur Jämför Front Firing och Nedåtriktad Bil Subwoofers

Installera subwoofers i bilens ljudsystem för att få basen finns i dagens musik levande. Välj från en överväldigande mängd subwoofer alternativ i butiker bilstereo eller skapa ditt eget ljudsystem. Front bränning och ner bränning finns två olika former av subwoofer-system. Instruktioner
1

förhindra skador på ditt system. Välj ett nedåtriktad system som skyddar en öppen grill från faror som barn eller flygande skräp. Hoppa grillen helt och hållet när du skapar din egen nedåtriktad subwoofer. Tillbringa design tid att skapa en mer attraktiv låda. Nedåtriktad subwoofer för enkel anpassning
2

Inköp. Placera nedåtriktad subwoofer på deras sidor för enkel placering eller anpassningar som krävs på dina specifika behov bilstereo.
3

Känn takten genom att köpa nedåtriktad subwoofer. Konsumenterna rapporterar nedåtriktad subwoofer ger en djupare, mer mullrande bas känsla.
4

Hör mindre distorsion och använda väggarna i din bil för att förstärka ljudet med subwoofers främre bränning. Undersök sidan bränning subwoofers för en variant på framsidan bränning ljudet.
5

Ta din favorit typ av musik till en bilstereo butik. Lyssna på varje typ av subwoofer och välja det system som producerar ljud du vill höra. Skriv ner märke och modell av subwoofer du är intresserad av att köpa och jämförelsevis handla på ett urval av online och lokala handlare bilstereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80436.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.