Hur man väljer Port eller slavbas Subwoofers

slavbas subwoofers använder en platt membran eller "drone kotte" som ersättning för massan av luften i en portad subwoofer. Ett ported systemet är en sluten låda med en ventil eller port för att tillåta luft, vilket ger volym och resulterar i ett bredare spektrum av basfrekvenser. Instruktioner
1

Använd en passiv radiator subwoofer för att utöka bilens ljudsystem förmåga att sända lågfrekventa ljud. När membranet viktas, förblir tillgängliga frekvenserna ökar, men storleken på subwoofern densamma. Välj en passiv radiator subwoofer för att ge djup bas låter levande i bilar eller andra trånga utrymmen.
2

Upptäck den senaste designen i slavbas subwoofers på din lokala bilstereo återförsäljare. Hitta kompakta subwoofers som inte bara ökar volymen på din musik men pumpa upp volymen med mindre distorsion. Addera 3

Få volymen men inte utrymmet med en portad subwoofer-system. Systemen kan anpassas till dina önskemål och levererar låga frekvenser med minimal distorsion. Den ported box fungerar som en förstärkare. Det ökar volymen och djupet av basfrekvenserna. Välj en portad subwoofer system om utrymmet inte är ett problem.
4

Välj en portad subwoofer för flexibilitet om du tänker installera flera subwoofers. Håll portade lådan slutet eller ej slutet, beroende på dina behov bilstereo.
5

Lyssna på din favoritmusik medan du använder en passiv radiator och sedan ett portade systemet. Välj subwoofer som levererar den musik du vill höra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80434.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.