Hur man tar bort radion från en 1991 Caprice Classic

I 1991 års Caprice Classic kom med en AM /FM-radio, med ett valfritt kassettdäck. Om du inte har ett stort urval av kassetter om kring, är beståndet stereo förmodligen för en ersättare med en mer modern modell. Eftermarknaden har fordons-specifika dash kit och kabelstammar för att göra installationen av ett nytt däck i Caprice lättare, men kommer din första uppgift vara att ta bort den gamla radion. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Se till att motorn är avstängd. Pop huven. Ta bort minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

Ta bort panelen ovanför handskfacket med händerna, sedan bort skruven under panelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta bort skruven på vänster-nedre hörnet av handskfacket. Använd skruvmejseln för att ta bort skruvarna på toppen av instrumentbrädan bezel som går runt beståndet radion.
3

Ta bort de två Phillips-skruvar placerade på vänster sida av instrumentpanelen bezel , nära den tjänsten panelen på instrumentbrädan, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta bort skruven ovanför parkeringsbromsen med Phillips-skruvmejsel. Dra instrumentpanelen bort från instrumentbrädan.
4

Skruva radion från instrumentpanelen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra däcket ur instrumentbrädan och koppla ledningarna till däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81348.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.