Hur Hook en KIA Sorento upp med en Amp

Kia Sorento ägare kan inse att ett starkare stereo är i ordning, antingen genom önskemål eller efter tillsats av eftermarknaden högtalarna. Signalstyrkan bestämmer tydlighet och volymen av bilens stereo. Lägg en förstärkare till fabriken stereo däck för att driva din fabrik högtalare till större klarhet och kraft eller att driva subwoofers och andra högtalare för en komplett ljudanläggning. Du kan ha förstärkaren installeras professionellt eller spara pengar genom att göra det själv. Saker du behöver
Justerbar hylsnyckel
Förstärkare kabelsats
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft KIA: s huven och lossa bulten på varje batterikablarna med hylsnyckel. Lyft den negativa batterikabeln från batteriets minuspol och ställ den åt sidan.
2

Ta den positiva batterikabeln från pluspolen och skjut klämman från förstärkaren kabelsats på terminalen. Placera den positiva klämman batterikabeln på toppen av ringen terminalen på den positiva polen stolpen. Dra åt bulten på den positiva kabeln med skiftnyckel. Ta ut säkringen från ringen terminalens kortplats. Säkringen behöver bytas en gång förstärkaren har installerats.
3

Anslut strömkabeln (vanligen blå, från förstärkaren kabelsats) in i ringen input. Mata kabeln genom öppningen på brandväggen som leder in i Sorento s kabinen.
4

bort ventilerna på vardera sidan av stereon montering genom att dra dem rakt från instrumentbrädan för hand. Ta bort de två skruvarna på toppen av stereo konsolen med stjärnskruvmejsel. Ta bort kåpa som omger stereon. Ta bort de två skruvarna på vardera sida av stereon med skruvmejseln. Skjut däcket från stereo montering dockan och koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av enheten.
5

Anslut Kias stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av stereoanläggning.
6

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Följ färgkod på kortets avledningar är korrekt anslutna platser.
7

Mata kablarna genom baksidan av Sorento s stereo docka till fordonets golv på passagerarsidan. Byt fabriken stereon i bilens stereo docka. Sätt tillbaka panelen över stereon och skruva i de två skruvarna på sidorna av enheten. Placera ventilerna mot instrumentbrädan och tryck ordentligt för att knäppa dem på plats.
8

Förlägg patchkablar längs den högra sidan av KIA till det bakre lastutrymmet på fordonet. Placera elkabeln från mul-väl på förarsidan på baksidan av fordonet (placeringen av förstärkaren).
9

Anslut strömkabeln till makten ingången på förstärkaren . Anslut ledningarna patch kabel till korrekt märkta ingångar på förstärkaren. Anslut en jordkabel till förstärkaren och en skruv eller bult i bakre bagageutrymmet i Sorento. Varje bult ansluten till ramen av fordonet kommer att räcka.
10

tillbaka till KIA batteri och byt ut den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Dra åt bulten med nyckel. Skjut säkringen in i ringen terminalen säkringshållaren och stäng Sorento huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82325.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.