Hur man ansluter högtalare i en Honda Civic Sedan

Honda Civic s lager högtalare matchar bilens fabriksmonterade stereo så att de kan hantera signalstyrka radio. Medborgar-ägare som tycker att deras stereohögtalare skadade, eller som bara vill installera en mer kraftfull stereo, måste ansluta eftermarknaden högtalarna till bilradion. Du kan ha de nya högtalarna installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan köpa adaptrar högtalarkablaget och anslut dem själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kryssmejsel
8-mm hylsa
Ratchet
Högtalare
Speaker kablage
Visa fler instruktioner

1

Lyft Civic huva och lossa bulten på den negativa batterikabeln s klämma med 10-mm skiftnyckel. Den negativa batterikabeln är svart och ansluter den negativa batteripolen på ramen av Honda för jordning. Lyft kabelns klämman från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Öppna bagageluckan. Dra frigöringsspakarna på de övre hörnen i baksätet och fäll sätena framåt.
3

Koppla selen högtalarkablar från var och en av högtalarna genom att trycka på plastflikarna på ömse sidor om anslutningarna och dra dem från högtalarna. Låt ledningarna att hänga från akterdäck.
4

Koppla subwoofer-anslutningen, om din Civic är utrustad med en fabrik subwoofer. Leta reda på sub-anslutningen på passagerarsidan av stammen. Tryck plasten frisättning klippet och dra ledningar kontakten från subwoofern ledningar.
5

Skjut in stammen och genom att baksidan av baksätet däcket. Ta bort de två skruvarna på akterdäck med en Phillips-skruvmejsel. Skruvarna är placerade på de övre hörnen av den bakre däck, nära axeln begränsningar. Lyft tillbaka däck från högtalaren och ställ den åt sidan.
6

Ta bort de tre bultar skruvar runt omkretsen av varje högtalare med en 8-mm hylsa och spärrskaft. Lyft bort högtalarna från sina fästen och ställ dem åt sidan.
7

Anslut selar högtalarkabelanslutningar till högtalaren anslutning på båda de nya högtalarna. Placera högtalarna i fästena och ersätta de ursprungliga skruvbultar med hylsa och spärrskaft.
8

Rikta den bakre däcket och tryck fast över panelen för att knäppa den på plats. Sätt tillbaka de två skruvarna med Phillips-skruvmejsel för att fästa den bakre panelen på plats. Flytta tillbaka till stammen området.
9

Koppla kontakterna högtalarkabelanslutningar till högtalarkablaget på varje högtalare tills låsmekanismerna snäpper fast. Återanslut subwoofer-anslutningen, om tillämpligt. Höj baksätet tills de låses i läge. Stäng stammen och återgå till motorrummet.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma över den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng Civic huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82525.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.