Hur man installerar en förstärkare i en 2001 Chevrolet Impala

2001 års Chevrolet Impala inte kom med möjlighet till en förstärkt bilstereo. För att installera en förstärkare du behöver ström från bilens batteri och anslutning patchkablar till fabriken radio. En eftermarknaden förstärkare kan lagras på olika platser, men under passagerarsätet är perfekt för Impala. Eftersom det inte finns någon etablerad förstärkare som en del av fabriken stereo, måste ett kabelnät adapter användas för att ansluta eftermarknaden förstärkaren. En bilstereo tekniker kan installera en förstärkare, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Philips head skruvmejsel
platt skruvmejsel
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Förstärkare
plastdistanser
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Impala. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en 10 mm nyckel.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till pluskabeln på batteriet. Dra strömkabeln (ansluten till ringen terminalen) genom brandväggen för Chevrolet till foten-väl på förarsidan.
3

bort instrumentpanelen för att komma till stereon. Bänd kåpan runt tändningen gratis med hjälp av en platt skruvmejsel. Ta bort säkringen panelerna på vardera sidan av instrumentbrädan (nära de vänstra och högra dörrar). Ta bort skruvarna i båda säkring paneler med Phillips-skruvmejsel.
4

Tryck de två flikarna likvidationsklausul panelen under rattstången för att ta bort panelen. Avlägsna skruven på underläppen på den övre instrumentpanelen, under rattstången, med en Phillips-skruvmejsel
5

Ta bort de båda skruvarna ovanför instrumentpanelen med Phillips-skruvmejsel.. Dra hela instrumentpanelen bort från instrumentbrädan. Börja på höger sida och bända panelen fri hand.
6

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från stereo docka. Koppla ledningarna till baksidan av radion.
7

Anslut adaptern kablaget till stereon ledningar, och anslut sedan selen leder till radion. Kabelnätet adaptern kommer att märkas för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
8

Anslut signalkabeln och sätt på bly (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern. Dra båda kablarna genom baksidan av stereon dockan, till mul-väl på passagerarsidan av Impala.
9

Skjut stereon tillbaka till montering dockan och sätt tillbaka de fyra skruvarna i fästet konsol.
10

Bänd mattor på båda sidor av mittkonsolen från fordonets golv med en kåpa borttagningsverktyg. Kör strömkabeln (från mul-väl på förarsidan) och signalkabeln och sätt på bly (från passagerarsidan), under mattan och till platsen under passagerarsidan säte.

11

Place plastdistanserna under förstärkaren och stuva det under sätet. Anslut nätkabeln, signalkabeln, och turn-on leda till förstärkaren.
12

Ersätt den del av mattan som lyftes för att dra kablarna, till golvet av Impala.
13

Anslut kabeln förstärkarens jordning (ingår i förstärkaren kabelsats) från förstärkaren till en bult under sätet. Varje bult som är direkt ansluten till ramen av fordonet kommer att räcka.
14

Byt instrumentpanelen på instrumentbrädan hos fordonet. Panelen kommer att snäppa på plats via clips på undersidan av panelen. Skruva in skruven på vänster sida av panelen, nedanför och till vänster om rattstången.
15

Skruva i de två skruvarna på toppen av hastighetsmätaren. Byt ut skruvarna i de två säkringarna facken och ersätta täcket säkringsutrymmet. Byt nedre instrumentpanelen under rattstången (den snäpper fast) och höja likvidationsklausul panel tills de två clipsen på panelen låses på.
16

Placera tändningen locket kring nyckelhålet och tryck den på plats.
17

Anslut den negativa batterikabeln till minuskabeln på Impala batteri. Använd en 10 mm nyckel för att dra åt kabelns klämma runt minuskabeln stolpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81121.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.