Hur installerar jag ett ljudsystem i en 1994 Ford F150 Xlt?

Den 1994 Ford F-150 XLT är utformad för att göra stereo byte en relativt enkel uppgift. Stereo däck efterlyser Ford DIN avlägsnande verktyg för att extrahera den från bilens instrumentbräda montering docka. Köpa verktyg från generalagenten eller tredje part återförsäljare att ta bort enheten stock huvudet. Var noga med att också få de nödvändiga adaptrar för den nya enheten att installera det själv. Detta projekt är okomplicerat för DIYer och kommer att spara tid och pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Installation krage
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj F-150: s huva och lossa bulten i slutet av den negativa batterikabeln klämma med 10-mm hylsnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till det inre av lastbilen.
2

in båda Ford DIN borttagningsnycklarna i de vertikalt inriktade hål i vardera änden av fabriken stereo. Tryck på knapparna i hålen tills de låses på plats. Dra utåt på verktyg samtidigt glider huvudenheten från Fords stereo montering dockan.
3

Koppla de två vita plast kontakter stereo ledningar från uttagen på baksidan av fabriken stereo. Dra ur antennkabeln sladden från baksidan av stereon däck.
4

Skjut eftermarknaden stereo installation krage i stereo docka medan du drar i stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framför truckens instrumentbräda. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Böj metallflikarna inne i installationen krage med skruvmejsel för att fästa den i stereon dockan.
5

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakterna i uttagen på baksidan av det nya ljudsystemet huvudet enhet. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya enheten. Skjut stereo däck i installationen kragen tills den låses på plats inom F-150: s stereo docka. Återgå till Fords batteriet.
6

Byt ut negativa batterikabeln s klämma över den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82378.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.