98 Pontiac Sunfire Radio Installationsinstruktioner

Den Pontiac Sunfire-aktien stereo däck inkluderar en AM /FM-tuner med en inbyggd CD-spelare. Valfria enheter levereras med större pre-amp ström (för volym och tydlighet) samt en multi-skivors CD-växlare. Sunfire ägare som väljer att byta sina däck stock stereo för en eftermarknad huvudenhet har massor av modeller att välja mellan. När du har beslutat om ett nytt däck, ersätta din Pontiac stereo dig att spara tid och kostnader för en professionell installation. Saker du behöver
Justerbar hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
1 < p> Dra spaken Huvlås placerad på förarsidan av Sunfire, under instrumentbrädan. Flytta till fordonets front. Lyft huven och stötta öppen. Lossa bulten på den svarta jordkabeln ansluter batteriet till ramen av Pontiac. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till Sunfire s kabinen.
2

Öppna handskfacket. Ta bort de två skruvarna på den vänstra sidan av facket öppning med stjärnskruvmejsel. Addera 3

Ta trim panelen som omger stereon och dra den från instrumentpanelen för hand. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo huvudenhet med skruvmejseln. Skjut stereo från stereo montering dockan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna i ledningarna i kabelnätet adaptern. För in antennkabeln leder in i GM antennadaptern.
5

Skjut eftermarknaden stereo fronten adapter i stereon dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av fronten adaptern som du för in den i Sunfire s stereo docka. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i motsvarande stereo uttag
6

på baksidan av den nya radion. Sätt i GM antennadaptern leder in i antenningången på baksidan av den nya radion.
7

Skjut in den nya enheten i fronten adaptern tills den låses på plats inom stereo montering dockan. Placera kåpa runt den nya stereon och tryck fast runt panelens omkrets för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna på sidan av handskfacket öppning och stäng handskfacket dörr. Flytta till motorrummet.
8

Sätt tillbaka den svarta klämman jordkabeln till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng Sunfire huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82090.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.