Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter generatorn i en 1997 Ford Aerostar

När generatorn på 1997 Ford Aerostar går ut, är det första du kommer att märka en mörkläggning eller stänga av de extra elektriska komponenter. Kanske radion går ut, eller lamporna börjar dim. Så småningom kommer den minibuss slutar att fungera, vilket gör att du fastnat var du än är. Byte av generatorn är inte svårt att göra, och kan göras på cirka 15 till 30 minuter. Saker du behöver
skruvnyckel som
1/2-tums breaker bar
skruvmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte generator

Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på remspännaren på motorn. Använd 1/2-tums breaker bar att lossa spännaren, skjut sedan serpentin remmen från generatorn remskiva och släpp spännaren.
2

Koppla bort den negativa, då det positiva, terminalen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Unbolt anslutningarna på baksidan av generatorn med hjälp av en skiftnyckel, liksom din hand, för att koppla ur ledningsnätet.
3

skruva isär generatorn från generatorns fäste med 1/2 -tums Ratchet och uttag. Ställ ersättare generatorn i fästet och dra den på plats med hjälp av spärren.
4

Anslut de elektriska anslutningarna på baksidan av generatorn med skiftnyckel och plugin i selen.

5

Använd breaker bar att dra spännaren igen, och arbeta remmen runt generatorns remskiva och spännaren, släpp brytaren baren. Kontrollera så att bältet är i linje rakt på remskivan och att det inte är vriden eller vikt på något sätt. Återanslut positivt, då det negativa, terminalen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60283.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.