Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter den främre bromsarna på en 1999 Honda Passport

Passport är en sport utility vehicle som tillverkas av Honda. Ursprungligen konstruerad 1993 i samarbete med Isuzu företaget, var Passport omgjorda 1998 till att omfatta mer innerutrymmen ökad passagerarkomfort och mer makt. Den 1999-modellen innehåller samma effektnivå och standarder komfort som '98, och Passport fortsätter att vara en populär SUV på marknaden. Stadsjeepar är notoriskt tung och, som sådan, kräver större bromskraft än den genomsnittliga bilen, så se till att dina bromsarna fungerar är avgörande. Lyssna efter skrikande bromsar och slipning av metall, båda tecken på broms slitage. Saker du behöver
Däck järn
Jack står
Trä block (2) katalog Ordet jack
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Rope
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna med däck järn. Lossa varje öra två hela varv.
2

Placera en domkraft under ett stöd strut på fordonet och lyfta upp det. Se till att det finns tillräckligt utrymme för att ta bort däcken. Placera domkraften under samma fjäderben som domkraften.
3

bort muttrarna helt och sedan ta bort däcket. Placera både utanför sidan.
4

bort bromsoket monteringsfäste, fast med två bultar, med hylsnyckel. När bort, hänga konsolen från underredet med rep för att förebygga stress på bromsledningen.
5

bort bromsbeläggen genom att skjuta dem ur fästet.
6

Komprimera bromsoket (cylindern i mitten av fästet) med hjälp av C-klämman. Placera den stabila änden av klämman på den bakre av fästet och placera den roterande delen direkt på bromsoket. Om klämman glider av, placerar en av de begagnade bromsbelägg mellan klämman och bromsoket.
7

Installera de nya kuddar där de gamla satt. Använd endast en ruta av bromsbelägg per hjul. Kontrollera att den svarta broms materialet är vänd inåt, så att det svarta materialet på varje pad vänd mot rotorn.
8

Sätt tillbaka fästet och däcket, sedan lägre fordonet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57835.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.