Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Sears Hydrauliska domkrafter som läcker Down

uppåtgående rörelser av en domkraft handtag dra olja från oljebehållaren till kolvkavitet. Hydraultryck håller ventilen stängd, och som håller oljan i kolvens hålighet. När du utför en nedåtgående slag, är oljan släpps in i cylindern, tvingar kolven ut --- vilket i sin tur höjer sadeln. Ibland olja kommer att läcka. Läckande olja kan korrigeras genom att kontrollera delar och följa några underhåll. Saker du behöver
Oljepåfyllningsplugg
hydraulisk domkraft olja
Visa fler instruktioner
1

Undersök oljepåfyllningsskruven att vara säker på att det är på plats och i god form om du upptäcker ett oljeläckage. Om det saknas, har Sears reservdelar som du kan beställa. Kontakten på den gemensamma 3-tons tjänsten jack modell 875,501390, till exempel är 950.139-06.
2

Byt oljan genom att släppa ut ventilen växel och ta bort pluggen. Vänd sedan domkraften över så att oljan rinner ur hålet. Fyll på olja och byt ut kontakten. Använd inte bromsvätska, alkohol, motorolja, eller smutsig olja. Sedan öppnar avlastningsventilen att avlägsna luft i den hydrauliska kammaren. Pumpa domkraften hantera några gånger och släpp sedan.
3

Smörj alla rörliga delar och byt ut alla delar som är korroderade om läckande fortsätter. Kolven och pump kolven är risk för rost.
4

Öppna utlösningsventil fullt, men mycket långsamt, när du vill sänka sadeln. Vrid den moturs. Öppna ventilen tillåter oljan att rinna tillbaka in i reservoaren. Detta frigör det hydrauliska trycket på kolven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62219.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.