Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så byt tändstiften i en 2000 Grand Am

När du först gå söker tändstiften på 2000 Pontiac Grand Am, kan du få lite förvirrad. Det beror på 2.2l motor, gör motorn inte använda en traditionell distributör för att få den elektriska signalen på pluggar, och istället använder individuella tändspolar. Om du vill ändra pluggar du också måste ta bort tändspolar, vilket inte är så svårt som det kan verka. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Pontiac Grand Am med 2.2l motorn, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Tändstiftshylsa
Tändstift bladmått gnista
Byte pluggar
Visa fler instruktioner

1

pop huven. Välj ett av tändspolar till antingen höger eller längst till vänster för att starta, och koppla den elektriska anslutningen på denna spole med händerna.
2

unbolt tändspolen från ventilkåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft spolen bort tändstiftet med en vridande rörelse.
3

bort tändstiftet från topplocket med 3/8-tums Ratchet, förlängning och tändstiftshylsor. Släng den gamla kontakten.
4

Gap tändstiftet till de specifikationer som anges i instruktionsboken till bilen med tändstift bladmått. Sedan installera plugin i topplocket med 3/8-tums Ratchet, förlängning och tändstiftshylsor.
5

tillbaka tändspolen till tändstiftet med händerna. Tryck in den på plats tills du hör ett poppande ljud. Sedan bult tändspolen till ventilkåpan med spärrfunktion.
6

Upprepa processen för varje tändstift, arbeta dig systematiskt, en i taget, tills de är alla bytte.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60282.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.