Hur Återvinn Junk Autos för Cash i Massachusetts

En bil som har blivit oanvändbar på grund av en olycka, ett mekaniskt fel eller helt enkelt ålder kan tas eller bogseras till en skrot återvinning och säljs för kontanter. Om oönskade bilen inte körs kan du oftast ordna gratis bogsering med återvinningsföretag. Massachusetts har flera återvinningsanläggningar som kommer att betala kontant för skrotbilar. Saker du behöver
bilnycklarna
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1 hemsidor

besök för återvinningsanläggningar som tjänsten Massachusetts området. Bridgewater Recycling Inc. betjänar hela Massachusetts och med oktober, betalar 2010 ca $ 165 per ton för skrotbilar som levereras till dem. Kontakta återvinningsanläggningar per telefon för citat och ytterligare information. Priserna för skrotbilar kommer att variera beroende på aktuella marknadsvärden för metallskrot. En bil som har ett stort mekaniskt fel, men är ganska ny och i gott skick annars skulle kunna ta in upp till $ 5000 när du använder webbplatser som Skrota mitt skräp bil att återvinna din oönskade fordon.
2

Fyll fordonets inlämningsformuläret nätet. Du kommer att bli ombedd ditt namn, adress, telefonnummer, samt placeringen av fordonet. Fyll i märke, modell och skick på bilen. Vanligtvis inom 30 minuter till 24 timmar kommer du att bli kontaktad av en representant som kommer att ställa fler frågor om bilen. Du kommer att få en kontant offert via telefon. Beloppet kommer inte att vara exakt eller en garanti, eftersom de kontanter som erbjuds beror enbart på värdet av bilen för reservdelar eller metallskrot. Ett specifikt värde kan inte fastställas förrän bilen har tittat på.
3

göra arrangemangen för att släppa ut bilen eller ha bilen plockade upp och bogserades bort. Representanter kommer vanligtvis att arbeta med dig för att se till att pick-up eller drop-off tid och datum är bekvämt för dig.
4

Ge bilnycklarna och titel till företrädaren på återvinningsstation eller till bärgningsbil förare som kommer att hämta bilen. Du kan bli skyldig att fylla i ett kort formulär fordon överföring om att bilen inte längre är i din ägo. Om bilen har ett värde som du kommer att betalas kontant och fick ett kvitto. Kvittot du får kommer att innehålla ramnumret (VIN). Kontakta din fastighetsbyrå fordonsregister och meddela dem att bilen har sålts till skrot. Du kommer att behöva uppge VIN så bilen inte kan licensieras igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150761.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.