Hur donerar jag bilar för att göra-A-Wish i Chicago?

Make-A-Wish Foundation wishes till barn som lider av livshotande sjukdomar. Chicago invånare kan stödja Illinois kapitlet av hjul för Wishes, Make-A-Wish bil donation program. Bilar, kan motorcyklar, lastbilar, husvagnar och andra fordon doneras och säljas, du kan donera bearbetning eller ledig bilar. Fordonet fortsätter finansiera lokala barns önskningar. Donera din bil i Chicago-området är enkelt, gratis för dig (de betalar för dragkrok) och hjälper sjuka barn. Instruktioner
1

Leta bilens titel. Att donera en bil, måste du ha en tydlig titel i ditt namn. Om du har förlorat din bil titel, besöka Chicago grenen Driver Facility nära dig för att få en ny.
2

bort personliga dokument och tillhörigheter från bilen. Rengör inte bilen, bara ta bort objekt inne i bilen som tillhör dig.
3

Kontakt Hjul för Wishes, Make-A-Wish bil donation avdelning. Fyll i formuläret ut på nätet, eller kontakta Hjul för Wishes direkt. Donerade bilar kan gå till antingen Illinois eller Minnesota kapitlet av hjul för Wishes, så Chicago givare kan direkt gynna barn i Chicagoområdet genom en Illinois donation.

Hjul för Wishes

125 S. Wacker Drive, Suite 300

Chicago, IL 60606

877-351-9474

illinois.wheelsforwishes.org
4

vänta med att vara kontaktad av en representant för en fiberkabel företag som ingår avtal för hjul för Wishes. Ordna en tid för fiberkabel med företrädaren. Du behöver inte betala för fiberkabel.
5

Möt bogsera representant personligen lämna över bilnycklarna och titel. Eller lämna dessa poster i bilen per den ordning som du har gjort via telefon.
6

vänta på att få din skatt kvitto med posten, senast 30 dagar efter det att försäljningen av din bil. Sedan Illinois kapitlet av hjul för Wishes är en 501 (c) 3 organisation, kan du dra av din bils försäljning som en donation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150717.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.