Hur man säljer en minibuss med Problem Transmission

Att sälja en minibuss (eller annat fordon) med transmission problem kan vara svårt om du inte följer några grundläggande tips när man försöker sälja den. Detta steg-för-steg guide visar dig hur du säljer din minibuss och maximera ditt pris, även om den har en transmission problem. Saker du behöver
Bill of Salu avdelning till fordonet
Notarius
"är som" formen
Visa fler instruktioner
1

Ta din minibuss till en lokal sändning specialist för att få en uppskattning på reparation. Transmissioner kan ofta byggas istället ersättas, om kostnaden för att fixa överföringen är mindre än 25 procent av det uppskattade värdet av minivan, kanske du vill överväga att fastställa det först, eftersom du kan förmodligen få extra pengar tillbaka genom att sälja den för ett högre pris. Om reparationen kostnaden är mer än 25 procent av det beräknade värdet, kommer du förmodligen bättre att sälja det "som är."
2

Ställ en fråga pris för ditt minivan. För att beräkna ett begärt pris, ta detaljhandeln värdet av fordonet (se Resurser) och dra av kostnaden för överföring reparation. Detta kommer att vara din begärda priset för fordonet.
3

Annonsera minibuss i din lokala tidning till angivet pris. För att öka synligheten, kanske du vill placera en webbannons också. Ge så mycket information om den minibuss som du kan, inklusive en beskrivning av överföringen problemet. Att vara ärlig med potentiella köpare kommer att bidra till att skapa förtroende och hjälpa dig att sälja minivan.
4

Träffa uppringare som är intresserade i minibuss. Visa dem minibuss och de funktioner den har. Visa de potentiella rekord köpare service, om du har dem. Du vill att de ska veta att fordonet har underhållits och vårdas, vilket kommer att öka deras förtroende för att göra inköp. Korrekt beskrivna överföringen problemet och visa dem för reparation uppskattning du måste låta dem veta hur mycket det kommer att kosta att åtgärda. När du har hittat en köpare till van
5

, besöka en notarius publicus till slutföra pappersarbetet. För att skydda dig själv, måste du ha köparen underteckna ett "som är" formen. Detta kommer att skydda dig lagligt från köparen säger att du inte avslöja överföringen problemet. Se till att de också underteckna köpebrevet och fordonets titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150571.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.