Hur man säljer en bil snabbt i Wisconsin

Att sälja en begagnad bil är oftast en större transaktion. Det är också en du vill ha (och ibland behöver) för att få gjort snabbt. Om du vill sälja en bil snabbt i Wisconsin, har du två handlingsalternativ. En är att sälja till ett företag som kommer att köpa begagnade bilar. Ändå kan du få mer pengar om du säljer privat. Om det är ditt val, kan du sälja fortfarande en bil snabbt i Wisconsin om du har en bra strategi och förbereda i förväg. Saker du behöver
Titel till bilen
Bill of Salu Lien utgåvan (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

sälja en bil snabbt n Wisconsin genom att ta det till en kommersiell köpare. Om en snabb försäljning är den första prioriteringen, är det snabbaste sättet att ta bilen till ett företag som "CarMax." Alternativt kan du sätta din bil på auktion. I båda fallen kan du slutföra transaktionen snabbt ibland på en enda dag. Men du kommer inte få så mycket för din bil eftersom återförsäljarna måste diskontera vad de betalar för att täcka sina kostnader när de säljer bilen och göra en vinst.
2

Vet statliga regler om du väljer att sälja din vård själv. Om du vill sälja en bil snabbt i Wisconsin, är det första du ska göra att se till att papper är i ordning så att du undviker onödiga förseningar. Du måste ha en titel att sälja en bil i Wisconsin. Om du inte har en titel, kontakta institutionen för motorfordon (DMV). Du kan få en dubblett Certificate of Title. Om du aldrig haft en titel, kan DMV utfärda en helt ny titel. Du måste ha en Köpebrev. Du kan göra ett köpebrev med online gratis programvara. Slutligen, om det finns en kvarstad på bilen du behöver för att få det släpptes innan du försöker att sälja bilen.
3

Skaffa prisuppgift och få din bil redo att sälja. För att fastställa ett rimligt pris, behöver du ha en uppfattning om värdet på din bil. Gå till "Kelly Blue Book" hemsida och hitta värdet flygmarknaden på din bil. Innan du börjar visa bilen för potentiella köpare, har det detaljerade och ta bort alla personliga markeringar som dekaler och bildekaler. En bil som är rent och snyggt kommer att sälja snabbare (och förmodligen till ett bättre pris).
4

Market bilen så aggressivt som möjligt. Sätt upp flygblad på gemenskap, högskola, och kyrkans anslagstavlor. Ta ut annonser i tidningen, lokala bil köparens tidningar och på Internet. En innovativ strategi som fungerar bra är att skapa en webbplats med bilder och information om bilen och inkluderar webbadressen med dina annonser.
5

Var redo att stänga affären när du har en köpare genom att ha nödvändiga pappersarbetet klar. Skriv vägmätarställningen på titeln och fyll i köpebrevet, inklusive försäljningspriset. Då både du och köparen underteckna båda dokumenten och du ger dem till köparen (göra kopior för din bokföring). Var noga med att ta bort taggarna. Du kan överföra dina taggar till en annan bil genom DMV om du vill, men köparna måste få sina egna taggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150500.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.