Hur Donera Bildelar

När bilarna skadas, sluta fungera eller att de är för dyra att åtgärda, många människor skickar dem till skroten. Istället för att föra bilen till ett skrotupplag kan du donera dina bildelar till en ansedd välgörenhet. Genom att donera dina bildelar till en välgörenhetsorganisation du kan hjälpa olika typer av orsaker. Några av dessa orsaker är Operation Smile, barns hälsa Fund, flickscouter och mat för de fattiga. Lär dig att donera dina bildelar idag och göra en skillnad i någons liv. Saker du behöver
Bil titel (rosa slip) katalog Bil
Visa fler instruktioner
1

Hitta en välgörenhetsorganisation nätet och bestämma vilken du vill donera dina bildelar till. Du kan be vänner eller familj om de har en favorit välgörenhet de kunde rekommendera. Se till välgörenhet är i närheten så att de kan plocka upp din bil. Kontrollera också att välgörenhet är legitimt, och de har ett gott rykte. Du kan avgöra om välgörenhet är en bluff genom att titta upp dem på datorn. Ett annat bra sätt att ta reda på om de är en bluff är genom att kontakta dem. Om de inte vill eller kan inte svara på alla dina frågor, bör du tänka två gånger innan du donera din bil delar till dem.
2

Ge välgörenhet ett telefonsamtal och ställa frågor till dem. Ta reda på om de kommer att vilja använda din bil för bildelar. Se till att de tar bilen, kör eller inte. Det finns välgörenhetsorganisationer där ute som kommer att ta bilen även om den inte körs. Ta reda på en tid för dem att komma med för att hämta bilen från ditt hem. Om de inte kan komma med för att plocka upp den, måste du släppa bilen till dem.
3

Rengör din bil innan du donera den till välgörenhet. Se till att ta bort alla viktiga dokument från handskfacket. Du vill inte lämna något viktigt i din bil. Du kan behöva den i framtiden.
4

Ge välgörenhet titeln till bilen när de kommer att plocka upp från ditt hem eller när du släpper den till deras kontor. De behöver bilen titel för bevis de äger bilen nu. Fråga välgörenhet för ett kvitto när du ger dem din bil. Du kan få ett skatteavdrag från att donera dina bildelar till välgörenhet. Kvittot behövs för bevis på transaktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150601.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.