Hur man säljer begagnade bilar

Att sälja en begagnad bil är nästan alltid mer lönsamt än att bara handla den till en bilhandlare. Med lite förberedelser och know-how, kan vem som helst sälja sina begagnade bilar för vinst. Saker du behöver
Vehicle titleBill av saleVehicle överföringsformulär
Visa fler instruktioner
1

Få din bil redo att sälja. Ren, vax, vakuum och slutföra några mindre reparationer att göra bilen ser så ny som möjligt.
2

Leta bilens titel och skaffa ett köpebrev och fordon överlåtelseformulär. Du kommer att behöva dessa vid tidpunkten för försäljningen. Du kanske också vill se till att alla utestående biljetter betalas och registrering är up-to-date.
3

Bestäm din fråga pris. Detta kan göras genom forsknings-sajter som Kelly Blue Book (www.kbb.com) eller helt enkelt genom skrubbning platsannonser för att se vad andra säljare ber om just din bil märke och modell.
4

Meddela din avsikt att sälja. Post en annons i den lokala tidningen, på nätet (craigslist.com är en populär plats), i fönstret i din bil eller en kombination av alla tre. När du placerar din annons, vara så detaljerad som möjligt och påpeka lockande funktioner såsom låg körsträcka, kvalitet och eftermarknad tillägg.
5

Gå till www.carfax.com och skriva ut en bil historia rapportera. Visar en dokumenterad historia av bil shoppare kan minska oron för tillståndet i bilen.
6

Träffa potentiella köpare. Innan låta någon köra bilen, se till att de har ett giltigt körkort. Under provkörning, gör ditt bästa för att besvara alla frågor som köparen kan ha.
7

När du hittar en köpare som är intresserade, förhandla om priset tills du är både nöjd. Be att köparen betalar du antingen kontant eller en bekräftad check. Personliga checkar bör inte accepteras.
8

Slutför köpebrev och överföra äganderätten till köparen. En friskrivning formulär kan också krävas. När transaktionen är klar, avboka din försäkring på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150548.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.