Hur får pengar för dina Bildelar

Begagnade bildelar kan rensas upp och säljs vidare eller skrotas för pengarna. Båda är giltiga sätt att återvinna oönskade bildelar samtidigt göra lite extra pengar. Aluminium och stål delar som inte längre kan användas ska säljas till en skrot varvet, där de kommer att smältas ner och görs till nya metallprodukter. Delar som fortfarande är i skick kan säljas till antingen en begagnad lokala delar återförsäljare eller online på en webbplats som tillåter människor att sälja sina bilar poster. Saker du behöver
Begagnade bildelar
Cleaner Review Transportation
Dator med internet (valfritt)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka används bildelar kan återanvändas, och som måste skrotas. Om en del är trasig, i mycket dåligt skick, eller inte fungerar korrekt, försök inte att sälja det.
2

Torka bort återanvändbara bildelar så de ser så ny som möjligt. Ta säkerhetsföreskrifterna när du använder rengöringsmedel som är avsedda för bildelar. Använd handskar och använda renare i ett väl ventilerat utrymme. Välj rengöringsmedel som är avsedda för materialet i bil del. Använd till exempel rengöringsmedel aluminiummetall för aluminiumdelar. Addera 3

Kontakta en lokal begagnade bildelar återförsäljare för att diskutera sälja objekten. Om det inte finns någon återförsäljare, kolla på nätet begagnade delar säljare eller auktionssajter att sälja objekten. Platserna kan kräva fotografier av objektet samt en detaljerad beskrivning av en del historia och skick. Var ärlig när du ger denna information.
4

De delar som inte säljer, men är i skick, kan doneras till en välgörenhetsorganisation som accepterar objekt som begagnade bilar och delar. Den välgörenhet kommer sannolikt att ge ett kvitto för ett skatteavdrag, beroende på donationen.
5

Ta några begagnade bildelar som är oanvändbara för ett metallskrot företag. Verksamheten kommer att köpa varorna metallskrot. Några allmänt accepterade begagnad bil del material inkluderar: aluminium, rostfritt stål, organ auto, koppar och mässing, radiatorer, stål och plast. Vissa återvinningscentraler och företag skrot accepterar inte vissa delar, såsom oljefilter, halsdukar eller gastankar. Chansen finns, det finns en viss plats i regionen som kommer att acceptera dessa poster, även om det kan kräva transportera dem en bit. Använd Internet eller göra några samtal för att hitta den närmaste anläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150620.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.