Hur man överför en bil som en gåva i Missouri

Du kan ge din bil till någon som du vill genom Gifting, men Missouri har särskilda krav för registrering av överlåtelsen. Även om inga pengar har bytt ägare, har ett nytt intyg om titel för bilen som ska bearbetas, och gåvan måste rapporteras till Missouri Department of Revenue. Instruktioner
1

Skaffa en inspektion statlig säkerhet i bilen inte mindre än 60 dagar innan titeln överföringen. En förteckning över Missouri godkända kontrollplatser finns tillgängliga online. (Se Resurser.)
2

Skaffa en Missouri utsläpp inspektion inte mindre än 60 dagar innan äganderättsöverföring om bilen är mer än 5 år gammal, bor den som får bilen i staden St Louis, eller den person som tar emot bilen bor i Franklin, Jefferson, St Charles eller St Louis län.
3

Fyll i informationen på intyget om titeln och skriver in ordet "gåva "istället för ett försäljningspris.
4

Skriv ett uttalande om att fordonet är ges som en gåva eller fyll i formuläret DOR-768 (allmän utsaga) från Department of Revenue. Ge detta uttalande, kontrollintyget, utsläpp kontrollintyg (om det behövs) och titeln till den nya ägaren.
5

Rapport gåvan till Missouri Department of Revenue genom att fylla ett meddelande om försäljning ( Dor-5049) eller köpebrevet (DOR-1957) minst 30 dagar före dagen för överlåtelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150685.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.