Hur man säljer ett fordon i Texas

Varje stat skiljer sig i Department of Motor Vehicle (DMV) säljprocesser - Texas kräver ett par steg bortom signering över fordonet titeln. Texas kräver säljaren underteckna Titel ansökan för köparen. Du måste också anmäla Texas DMV av din försäljning - det frigör din skuld. Du har 30 dagar på sig att anmäla DMV av din försäljning eftersom du inte kan se den nya ägaren har titeln fordonet om du inte är närvarande. Det finns inga DMV avgifter i samband med försäljning av en Texas-betitlade fordon. Instruktioner
1

Rengör din bil helt innan du säljer. Ta bilder på din bil för att inkludera med reklam. Använd reklam källor såsom din lokala Texas tidningen, lokal version av Craigslist, eBay Motors eller du kan lämna din bil på en undanskymd plats med en till-salu skylt i fönstret.
2

Ha din titel fram för att visa köparna. Vissa köpare vill se om titeln är klar. Du måste inkludera en lien utsläpp om man är noterat på titeln - Texas tillåter ägarskiften för fordon som listar en kvarstad innehavare. Betala av dina lån eller ordna att betala bort det med köparen när bilen säljs så att du kan leverera kvarstaden release.
3

Träffa potentiella köpare tills du hittar någon att köpa din bil. Accepterar endast kontanter eller en check från köparen. Kom överens om ett försäljningspris.
4

Sign, datum och skriva ditt namn på baksidan av din Texas titel. Gå online eller till en lokal DMV kontor för att skriva ut eller få en ansökan fordon titel. Ange korrekt mätarställning i ruta 18, märkt "vägmätare Disclosure" och underteckna i rutan.
5

Gå till avsnitt "A" i fält 21 ange bilens försäljningspris. Skriv ditt namn och datum och underteckna formuläret i ruta 22 för att slutföra din del av fordonets titel ansökan.
6

leverera till köparen med kvittot från din senaste fordonsregister. Lämna över titeln undertecknad och en lien utsläpp, om tillämpligt. Ge den ifyllda ansökan fordonets titel.
7

bort dina registreringsskyltar från fordonet och returnera dem till din lokala DMV så snart som möjligt. Gå till din lokala länet skattekontoret med köparen för att slutföra anmälan av försäljning. Om du inte vill gå med köparen, kan du anmäla DMV av din försäljning på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150724.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.