Hur skrotbilar på skrotningsanläggningarna

Om du är i besittning av en bil som inte längre fungerar och kostnaden för reparation är mer än bilen är värd, kan du överväga att sälja den till en skrot eller bärgning gård. Instruktioner
1

Det första du bör göra är att kontrollera de gula sidorna för skrotningsanläggningarna i ditt område. Ring flera att kolla på deras bästa pris för din bil. Ta reda på om de kommer att plocka upp bilen eller om du är ansvarig för att transportera fordonet själv. Om du inte har möjlighet att transportera fordonet själv bör du välja att använda en bilskrot som kommer att plocka upp bilen för dig.
2

Vissa skrotningsanläggningarna kommer förhandla fram ett pris med dig. Vid hantering förhandlingarna bör du forskning värdet av bilen och en uppskattning av vad skroten kommer att kunna sälja de användbara delarna för. Om ditt fordon har många användbara delar du kanske kan förhandla högre om du kan argumentera forskningen.
3

Haul bilen till skroten eller har skroten hämta fordonet . Kontrollera med skroten för att se om du behöver en titel för att skrota din bil. De flesta stater kräver en titel att följa ett fordon när de säljer den till en bilskrot.
4

Du kan checka in donera din bil till välgörenhet så att de kan återvinna delarna. Habitat for Humanity kan använda skrotbilar som delar till de hem de bygga för behövande familjer. Kolla länken nedan för att ta reda på om din bil är acceptabelt. Det finns en länk för att lämna uppgifter på webbplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150534.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.