Företag som hjälper dig att sälja din bil

Internet har verkligen förändrat hur vi köper och säljer bilar. Tidningar och annonser brukade vara nummer ett sätt att sälja din begagnade bil, men sajter som Craigslist och AutoTrader, och företag som CarMax förändrar sättet att göra affärer. Om du har din bil titel, registrering och registreringsskylt i hand, så är du redo att sälja din bil. Craigslist

Gratis notering tjänsten Craigslist är ett av de enklaste sätten att visa din bil på nätet, och platsen används av miljontals människor runt om i världen. Och det är gratis. Besök Craigslist.org, valde din plats, skriv en titel och beskrivning av bilen, sedan ladda upp ett foto och lägg till din e-postadress. Du kan lista ditt telefonnummer även om du vill att folk ska ringa dig. Tyvärr har många lurendrejare och bedragare använder Craigslist också, men de är ofta lätta att upptäcka. Aldrig tråd någon pengar eller ta eller ge ut personliga checkar, och vara försiktig med vem man träffas personligen.
Autotrader

Autotrader är en av de största webbplatser på webben för bilförsäljning, rapporterar att ha över 14 miljoner användare. Sajten är populär på grund av dess online-verktyg som hjälper dig att pris och lista din bil. Det kostar mellan $ 25,99 till $ 69,99 för att lägga upp en annons på Autotrader, baserat på den tid du vill att annonsen ska köras.
CarMax

CarMax är en begagnad bilhandlare med en policy att köpa begagnade bilar, även om säljaren inte är ute efter att köpa en annan bil eller handel i. CarMax ska värdera bilen och göra ett erbjudande i skrift som är bra för sju dagar. Många av bilarna säljs på auktioner och andra erbjudanden. Medan du kommer troligen få ett högre pris om du säljer bilen själv, är CarMax ett bra sätt att snabbt sälja din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150722.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.