Hur hittar marknadspriset av ett handikappanpassat Van

Inte alla handikapp-tillgängliga skåpbilar är skapade lika, och att hitta värde i detaljhandeln yours presenterar en unik uppsättning utmaningar. Svaret beror på en rad faktorer, inklusive märke, modell och år för fordonet, dess vanliga funktioner, dess särdrag, där du vill sälja, vilket skick det är i, och hur många miles är på det. Det snabbaste sättet att få ett tillförlitligt svar är att samråda med Kelley Blue Book, men du kan också kolla Edmunds. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
Kelley Blue Book
1

Skriv ner all information du kan samla om van & mdashen , dess märke, modell, år, särdrag, körsträcka och interiör och exteriör skick. Speciella funktioner kan omfatta lädersäten, uppgraderad stereo, låsningsfria bromsar, sidokrockkuddar, fotsteg, off-road däck och naturligtvis den hydrauliska lyften porten som gör det ett handikapp-tillgängliga fordon.
2

Anslut till Internet och gå till Kelley Blue Book webbplats. Klicka på "Used Cars"-knappen.
3

Välj din van: s år, märke och modell med drop-down menyer under "Used Car Values." Längst ner i rutan till vänster, ange ditt postnummer. Klicka på "Go".
4

Välj vilket värde du vill veta. I detta fall skulle det vara "Rek värde," den tredje knappen nere. På nästa sida kan du behöva välja mellan de alternativ som erbjuds beträffande en funktion eller funktioner (t.ex. trim). Undertill tillfrågas du var du vill att programmet ska söka. Alternativet sannolikt att ge dig de mest relevanta värdet är "Sök [fordonets namn]. Klicka på" Sök ".
5

Välj specialutrustning din bil har, bocka av de relevanta rutorna. Programmet kommer har listat och prickas av rutorna för standardutrustning på märke, modell och år av van du har angett. Högst upp på sidan, ange körsträcka och ditt postnummer. sedan bocka av rutorna för bilens icke-standard utrustning. Klicka på "Fortsätt."
6

Läs Blue Book Rek värde för din van i utmärkt skick överst på nästa sida. Om ditt fordon inte är i utmärkt skick, kommer det att vara värt mindre. Ta "Begagnade Quiz Vehicle skick" om du inte är säker på vilket skick din van är i.
7

Klicka på "Sök Lokalt" för att kontrollera lokala listor för skåpbilar som liknar ditt. Läsning igenom listor kommer att bidra till att ge dig en ännu bättre känsla för detaljhandeln värdet på din van. Addera Edmunds
8

Gå till Edmunds webbplats.

9

Välj fabrikat av van och ange ditt postnummer i "Used Cars" rutan. Klicka på "Go".
10

Välj "Used Cars" på nästa sida, ange det område som du är villig att se och ange ditt postnummer i det första avsnittet. Under det andra avsnittet, välj "Van" under "Vilka karossutformningar funderar du?" fråga.
11 < p> Använd rullgardinsmenyerna för att ange märke, modell och årsmodell på ditt fordon. Under "Hur mycket planerar du att spendera?" anger $ 1 som lägsta och $ 50.000 som den högsta, för att täcka ett brett spektrum av möjliga värden för din van. Ange "Återförsäljare och privatpersoner" i nästa session och sedan klicka på "Need More Options" linje.
12

Använd rullgardinsmenyerna för att ange överföring, motor , kör, dörrar, drivmedel, körsträcka och exteriör färg. Kryssa i rutorna för de funktioner din van har, inklusive "Utrustad Handicap." Välj hur du vill att dina listor visas och hur du vill ha dem sorterade. Klicka på "Sök". Om det är några bilar som ditt till salu i ditt område, kommer de att listas, och från de listor du kan bedöma värdet på din van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150706.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.