Hur Flip Classic Cars

När det gäller att köpa och sälja klassiska bilar (och bilar i allmänhet för den delen) finns det några olika metoder årsbasis kan använda. Ett sätt är att köpa en klassiker som måste återställas, utför det nödvändiga arbetet tand sedan sälja det. Arbetet kan innefatta att ha den målad, bygga om motorn och installera en ny interiör. Problemet med detta tillvägagångssätt är att det är dyrt och tidskrävande. En annan teknik som kallas "flippa", där en bil köps och säljs sedan snabbt samtidigt som de investerar så minimal för ett utlägg av kontanter som möjligt. Saker du behöver
Detailing leveranser
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Köp låga. Detta torde vara självklart, men möjligheterna att faktiskt tjäna pengar på vända en klassisk bil är kraftigt förhöjd om du börjar med att få en bra affär. Det är inte ovanligt att hitta säljare som bara vill ha en klassisk (till dem kan det bara vara en gammal bil) ut ur sina garage eller uppfart. Börja lågt när börjar avtalsförhandlingarna att ta reda på vad det minsta säljaren är villig att ta. Det värsta de kan göra är att säga nej till en låg boll erbjudande.
2

Deal med bilar som är populära och lätta att sälja. En aspekt av vända klassiska bilar är tidsaspekten. Poängen är att köpa en bil, städa upp och få den presentabel och sedan vända och sälja den för en snabb vinst. Med detta i åtanke, är det bättre att hålla sig med klassiker som har en etablerad följande av entusiaster. Till exempel, brittiska sportbilar som MGBs och triumfer och italienska bilar som Alfa Romeos är mycket populära och kan inte vara så svårt att sälja så att säga, en obskyr fransk bil som en Citroen.
3

Hitta en mekaniker du kan lita på. Genom tillit, innebär detta att hitta en mekaniker som endast kommer att göra arbetet på bilen som du anger och har en idé om vad du försöker åstadkomma, vilket är att få bilen i säljbart skick för så minst pengar som möjligt. Om det bara finns ett fåtal mindre frågor, så det är allt din mekaniker bör fokusera på.
4

Hitta bilar som behöver ett minimum av arbete. Detta är ytterligare en av skillnaderna mellan att återställa bilar och sälja dem och vända bilar. Åtminstone bör en potentiell klassiker för vändning vara i gott mekaniskt, körning skick. Med en motor och växellåda ombyggd är extremt dyrt och tidskrävande och kan äta i någon vinst du hoppas att generera. Mindre frågor som problem med ledningarna, tune-ups, etc kan vanligen hanteras av dig eller din mekaniker. Även en bil som behöver en komplett måla jobb kan vara en bra kandidat för att vända om resten av den är i gott skick.
5

Detalj hela bilen. Ibland lyckas vända en bil kommer ner till något så enkelt som noggrant specificera och tvätta den. Detta innebär en mycket hög kvalitet jobb exteriör vax, schamponering och invändig rengöring och rengöring med ånga (eller åtminstone detaljer) motorrummet.
6

Maximera din marknadsföring. När det är dags att sälja, marknadsföra bilen på så många ställen som möjligt. Medan tidningen brukade vara en av de enda platserna att annonsera en bil till försäljning (och är fortfarande en mycket bra plats) tack vare Internet har vi nu gratis annonsering på webbplatser som Craigslist och fordonsindustrin forum. Det finns även eBay och veckovisa Auto Trader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150634.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.