Hur man säljer en bil för mer än det är värt

Sedan en bil depreciates i värde mycket snabbt, kan det vara svårt att motivera att ta ut en potentiell köpare mer än vad det är värt. Nyckeln till att få mer pengar för din bil är att lägga till extrafunktioner som kostar lite men kommer att ses av köparen som mycket värdefulla tillägg. I huvudsak säljer du köparen bekvämlighet, är att de inte behöver gå och hämta dessa uppgifter läggs själva. Det finns ett fåtal bil funktioner som är särskilt önskvärda med moderna bilköpare. Du måste paketera din bil med dessa användbara bonusar när du försöker sälja den för mer än det är värt. Instruktioner
1

Tvätta bilen och ge det en professionell vax. Hämta bilen detaljerat professionellt. Din totala kostnaden kommer att vara runt $ 100, men värdet av det första intrycket du kommer att ge potentiella köpare kommer mer än kompensera för utgifterna. Detta kommer också att hjälpa dig att knuffa en bil som normalt skulle klassas som "rättvis" upp till "bra" skick. Dessutom har bilens motor rengöras och poleras. När du lyfter huven, kommer den potentiella köparen får intrycket att bilen var väl underhållna.
2

Lägg nya fälgar till bilen om det är en begagnad bil. Även om du köper relativt billiga hjul, kommer många bilköpare titta på helt nya hjul som ett positivt tecken på att bilen är i gott skick. Du kan hitta nya hjul för så lite som $ 100 vardera (se "Resurser" nedan för en populär däck och hjul grossist).
3

Installera en radar detektor. Detta sätt att bilköpare kommer att känna sig mer säker körning på vägarna. Det är en enkel sak att montera detektorn på instrumentbrädan i car.Also, eftersom det har skett en ökning av antalet röda ljus kameror som finns på vägarna, kan din köpare är villiga att betala mer än bilen är värt om bilen levereras med ett rött ljus kamera detektor (se "Resurser" nedan). En investering på ca $ 100 till $ 200 här kunde lätt motivera din laddning $ 500 eller mer extra för bilen.
4

Köp ett GPS-system för bilen. GPS-enheter är viktigt för moderna förare som behöver realtid riktningar --- tryckta riktningar bara inte göra snittet längre. Du kan hitta en billig GPS-enhet för under 100 kr och enkelt öka din bils klistermärke pris av $ 200 eller mer.
5

Erbjud ett års värde av oljebyten gratis med köpet och /eller en månads av fri gas med en gas-kort. Återigen kommer den psykologiska inslag av försäljning i spel här. Även om en månads gas bara kommer att kosta dig ca $ 200 till $ 300, kommer köparen att vara mer villiga att betala din uppblåsta pris för bilen eftersom den erbjudna affären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150556.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.