Hur man säljer en skräppost bil i Maryland

En skräp bil är ett fordon som har skadats bortom 75 % av marknadsvärdet . Det kan vara resultatet av en olycka , översvämning , brand eller skadegörelse . Om du bor i delstaten Maryland , det finns några steg du behöver ta för att bli av med bilen . Instruktioner
1

avgöra om du har titeln för bilen . Titeln kommer att hjälpa dig att sälja din bil snabbare . Detta förutsätter att bilen i fråga ägs av dig . Men när ett fordon har totalt , ditt fordon anses inte längre manövreras , och du måste ansöka om ett " bärgning certifikat . "
2

Gå till din lokala Maryland DMV . Ta med din titel , registrering och olycka rapporten ( om tillämpligt ) .
3

Plocka upp en " Ansökan om Bärgning Certifikat /Owner Retention " på din lokala Maryland DMV eller via deras officiella hemsida ( se resurser ) . Fyll i formuläret och se en DMV kontorist . Du kommer att få betala en $ 20 avgift för att få detta bearbetas . Certifikatet kommer att skickas till dig i ett par veckor .
4

Sälj ditt skräp bil . När du har bärgning certifikat , kan du bli av med din bil . Gå till din lokala bärgning /skräp bilhandlare med fordonet och DMV dokumentation . Förvänta dig inte en massa pengar . En bärgning /skräp fordonet får användas för delar om skadan är alltför allvarlig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150532.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.