Hur man överför en bil titel i Arizona

Bil titlar överförs när en bil köps eller ges till någon annan än den ursprungliga ägaren av bilen. Överföra titeln låter Department of Motor Vehicles för att hålla koll på bilens ägare. Det noterar också vem som är juridiskt ansvarig för fordonet. Bil titel överföringar i delstaten Arizona måste slutföras inom 10 dagar överföra ägandet av bilen. Saker du behöver
Bilregistrering
Information Billån (om tillämpligt) katalog Blank Bill of Sale avtal
Visa fler instruktioner
överföra äganderätten
1 < p> Sälj eller ge bort bilen. Om du säljer bilen själv, skriver upp eller använda åtminstone en generisk försäljningsavtal som bevis för att försäljningen för att ge till lånet företaget DMV och ditt försäkringsbolag.
2

Kontakta lånet företaget eller underteckna över titeln av bilen. Om du har titeln på bilen, signera det över till den nya ägaren i utrymmet. Om du inte gör det, ring din lån företag och informera dem om försäljning av fordonet, ge dem kontaktuppgifter till den nya ägaren. Addera 3

Betala av obetald skuld på billån . Om du sälja eller byta bilen till en återförsäljare som de kommer att ta hand om det här steget. Annars är du ansvarig för att betala av kvarstaden, erhålla titeln till bilen och ge den till den nya ägaren.
4

Informera Department of Motor Vehicles. Efter en bil säljs i Arizona den tidigare ägaren har 10 dagar från dagen för försäljningen att informera DMV av överföringen av äganderätten och fylla i en ansökan äganderättsöverföring. Den nya ägaren är ansvarig för att förnya bilen registrering efter 10-dagarsperioden.
5

Ring ditt försäkringsbolag. Meddela ditt försäkringsbolag inom två veckor från försäljningen av bilen. Detta avlägsnar dig från allt ansvar angående bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150670.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.