Vad gör man med skrotbilar?

Har du en bil som bara vägrar att arbeta och har förklarats av en mekaniker att det inte är värt fixering? Om du fortfarande försöker lista ut vad man ska göra med det, det finns många sätt att tjäna extra pengar på din clunker, även i dess obrukbart tillstånd. Sälja fordonet


sälja din bil är den första och mest använda alternativet när man försöker bli av med en skräp bil. Du kan börja med att placera annonser i platsannonser avsnitt av din lokala tidning eller online via webbplatser som Craigslist.org för att nå en bred publik av potentiella köpare. När du listar ditt fordon till salu, vara ärlig om bilens skick. Om du väljer att sälja på nätet, ta en tillräcklig mängd bilder för potentiella köpare att göra en korrekt bedömning av ditt fordon och dess värde.
P Det är viktigt att förstå att, med tanke på tillståndet i din bil, du kommer inte få tillbaka det verkliga marknadsvärdet för din bil. Faktorer som ålder, kommer körsträcka, omfattning behövs reparation och övergripande utvändigt skick avgöra kraftigt hur mycket pengar som kan göras från att sälja ditt skräp bil. Glöm inte dessa faktorer när prissättning ditt fordon. Addera Recycle Bil

metallskrot industrin är enorm. Du kan ta bilen till den lokala skroten och få kontanter direkt. Eftersom metallskrot industrin är inte i branschen att återuppbygga din bil, bör alla förhoppningar om att ta emot tusentals dollar för ditt fordon undvikas. Istället kommer din bil sannolikt fråntas sina delar och endast användbart material kommer att samla på dig ett högre pris för din bil.
Donera till välgörenhet

Det finns flera fordon donation program, som drivs av ideella organisationer som kommer att acceptera ditt skräp bil. Lyckligtvis för dig, kan donera din bil till dessa typer av institutioner också leda till en skatt avskrivning. Enligt Getridofthings.com, när donera en bil till välgörenhet, se till att organisationen är en kvalificerad 501 (c) (3) för att hävda det som ett skatteavdrag.

Bil donationer större än $ 250 lätt kan erkännas som donationer, kräver samtidigt en donation större än $ 500 du fylla i avsnitt A i IRS Tax Form 8283. Donationer är större än $ 5000 kräver påfyllning av avsnitt B i blankett 8283 och en underskrift av en välgörenhetsorganisation tjänsteman att kontrollera att du skänkte din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150585.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.