Hur man ansöker om titeln på en bil med ingen titel

En bils intyg om titeln är ett dokument som bevisar ägandet av bilen. Många bilar saknar titlar för olika anledningar, och navigera Department of Motor Vehicles kan vara förvirrande. Om äganderätten till bilen försvinner eller skadas, kommer du att behöva en ersättare. Saker du behöver
Computer Alicante Telefon
Fordon titel
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Paper
Kontrollera
Visa fler instruktioner

1

Hitta Department of Motor Vehicles (DMV) hemsida för ditt tillstånd. Om du bor nära DMV, kan du gå personligen och fyll i Duplicera formuläret Titel Application. Ett annat alternativ är att kontakta din DMV och ha formen skickas till dig. I många stater du kan gå till en lokal DMV kontor för att fylla i formuläret, men om utskick hemifrån, måste du lämna in den ifyllda blanketten till statens DMV högkvarter.
2

Sök efter "dubblett titel ansökan "på DMV hemsida. Detta formulär kan kallas en ersättare titel formulär eller dubbletten av titeln. Addera 3

Ladda dubblett formen titeln ansökan. Om du har haft i formuläret skickas till dig, göra en kopia av det tomma formuläret om du gör ett misstag och måste börja om.
4

Fyll i alla nödvändiga fält. Instruktioner överst i formuläret kommer detalj exakt vad fält krävs. Du behöver ramnumret (VIN) för bilen. VIN identifierar ett specifikt fordon. Detta nummer finns på instrumentpanelen i förarens sida av bilen..
5

ut två kopior av det ifyllda formuläret och spara en kopia som backup Om du hade formuläret skickas till dig, göra en kopia av det ifyllda formuläret på det lokala biblioteket. Om du inte bor i närheten av ett bibliotek, hitta en butik som gör att du kan göra kopior för en avgift.
6

Skicka i form med det belopp som skall betalas till den lokala DMV. Du kan också gå in personen till en lokal DMV kontor i person och fyll i formuläret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150605.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.