Hur du ändrar bilägande

Institutionen för motorfordon (DMV) i varje stat i USA kräver att varje gång ett fordon byter ägare, ordentlig rättslig anmälan måste göras. De steg som krävs för att ändra bilägande kan variera något från en stat till en annan. Instruktioner
1

Skriv ut eller skriv ett köpebrev när du säljer ett fordon till en annan person. Detta inkluderar bilar, lastbilar, skåpbilar, motorcyklar eller någon annan typ av motorfordon. I vissa stater, måste utility trailers också registreras för att ändra bilägande. Köpebrevet bör ange märke och år av fordonet sålts, datum och fullständiga namn på både köpare och säljare. Har köpebrevet attesterad.
2

Sign över titeln till den nya ägaren när du ändrar bilägande. Se till att du loggar in på rätt ställe på titeln formuläret och datera den också. Du kommer att behöva ha det attesterat också, så vänta tills du är framför en notarie för att underteckna den.
3

Har köparen eller nya ägaren av fordonet skicka undertecknade titeln till DMV per post. Den DMV anser transaktionen som en överföring av äganderätten. Titeln kommer att återutges med den nya ägarens namn och all relevant information registreras. Som om fordonet du säljer är inte helt betalat för, måste köparen betala återstoden till
4

Anmärkning banken eller kreditinstitutet där fordonet har finansierats. Det långivande institutet eller bank är det första lienholder. Den lienholder skulle behöva skriva under transaktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150470.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.