Hur kan jag sälja min 1959 Ford?

Många olika modeller tillverkades av Ford 1959, inklusive Fairlane, Galaxie, Skyliner och Customline. Fords från denna tid är kända för sina pastellfärger, mjuka linjer och klassiskt femtiotal styling. Dessa modeller är fortfarande i efterfrågan i dag, och många entusiast klubbar finns för att främja återställande och bevarande av dessa klassiska amerikanska skönheter. Instruktioner
1

Ta din gamla Ford in för professionell service, och få en rapport på allt utfört arbete. Samla alla gamla kvitton från tidigare tjänster eller någon mekanisk arbete att bilen har haft, och har dessa redo att presentera för potentiella köpare. De kommer att ha sinnesfrid att veta att din Ford väl har bibehållits.
2

Ta din Ford in för professionell rengöring. Kom ihåg, första intrycket räknas.
3

Forskning andra bilar av samma år och modell som är till salu just nu, och uppskattar ett försäljningspris från dessa data. Ta hänsyn till tillståndet i de andra fordonen samt eventuella särskiljande egenskaper.
4

Post en "Till salu" skylt i fönstret på bilen. Inkludera din fråga pris och kontaktuppgifter, samt all annan relevant information. Kontrollera med din lokala DMV (Institutionen för motorfordon) kontor för att se om det finns några regler som begränsar mängden utrymme skylten kan ta upp i fönstret.
5

Post en online-annons. Det finns många olika platsannonser webbplatser och vissa, som Hemmings och klassiker AutoTrader, specialiserade på äldre klassiska bilar. Jämför deras prissättning planer noga innan du väljer en.
6

Post en annons med en Ford entusiast klubb. Ofta, klassiska bilar byter ägare inom entusiast samhällen. Detta säkerställer att nästa ägare kommer att vara precis som brinner för ditt klassiska Ford som du var. Nationella klubbar, såsom 59Ford.com, erbjuder gratis anslagstavlor att sätta dig i kontakt med andra medlemmar, men det finns också specifika klubbar beroende på din plats och Ford modell. Prova att söka på nätet med hjälp av ditt tillstånd och Ford modell som sökord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150705.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.