Hur man säljer en Rolls Royce Silver Spur

Silver Spurs säljs för mer än $ 200.000 under sin fråga i 80-talet och 90-talen. Som med lyxvaror i allmänhet, är en bred publik viktigt att återvinna så mycket av det värde som möjligt. Därför har reklam på nätet blivit en prioriterad strategi, även för Rolls-Royces. Köpare är ofta villiga att betala ett par hundra dollar för sjöfarten. De behöver fortfarande att inspektera bilen, dock. Så ju mer du kan visa i en annons, desto bättre. Eftersom många köpare skulle vara första gången Rolls ägare, bör din annons klargöra grundläggande funktioner och demonstrera bilens äkthet. Instruktioner
1

Ta flera fotografier av bilen för att använda i din annonsering, företrädesvis med en ståtlig kuliss. Brittiska listor har ofta en byggnad i bakgrunden. En begagnad bil mycket är en dålig inställning, men en antik återförsäljare ger en bakgrund av lyxbilar som ger känslan av att köpa in i en inre cirkel av lyx. Använd 10 till 20 bilder i varje online-annons. Dess visuella är en stor försäljningsargument.
2

Ta foton av motorn, som har Rolls Royce emblemet. Ta en närbild av grillen och huven prydnad (även känd som ande Ecstasy). Fotografera drop-down fack i ryggen. Instrumentpanelen från förarens sikt är inte lika framstående som i äldre modeller, så det är bara ta en närbild av mätarställning. Fotografera träpanel mellan förar-och passagerarsätet.
3

Hitta ett längdskidåkning avlastarens priser uppdelade efter stat ska ingå i din annons. Detta ger en känsla av professionalism. (Din närmaste Rolls-återförsäljare bör kunna hjälpa dig att hitta en cross-country avlastare av antika bilar.) Självklart, desto mer imponerande bilens skick, det större avståndet din bil kommer att väcka intresse. Den mindre slitage på din bil, desto mer att en köpare kommer att vara villiga att resa för att inspektera den.
4

Annonsera hos både bred överklagande platser (cars.com, craigslist.com, eBay Motors) och specialitet webbplatser (autotradersclassics.com, antiquecar.com, oldcartrader.com, hemmings.com och classicsandcustoms.com). Alla av dem annonsera Rolls-Royce. Du bör offentliggöra i så många av dessa platser som möjligt, för att fånga eventuella köpare som koncentrerar sin tid på sina föredragna platser.
5

Nämn några berömda tidigare ägare. Nämn om det var garaged hela sitt liv. Nämn körsträcka.
6

omnämnande i annonsen att Silver Spur är en längre hjulbas version av Silver Spirit. Att nämna den senare modellen ger en sökfras som hjälper de som söker efter den Silver Spirit för att hitta din annons.
7

Nämn om din Ande Ecstasy är gjord av silver eller guld. Nämn grunderna i Rolls-Royces till förmån för nya ägare, såsom V-8 motor. Den Spur har självutjämnande upphängning, vilket innebär att bilen stannar på samma höjd oavsett last. Också var det Spur och Anden de första Rollses med en infällbar huva prydnad. Detta hjälper till att skydda mot stöld av dem som tror på myten att huven prydnader alla är gjorda av massivt silver.
8

Nämn andra funktioner som infördes av den tid som din egen Silver Spur producerades. Funktioner som införs under Spur run av produktionen inkluderar bränsleinsprutning, en turbo, dubbla krockkuddar, och justeras oberoende baksätet. Du kan kontrollera några av dessa funktioner genom att titta igenom bruksanvisningen.
9

nämna hur många av din modell skedde. Du hittar denna information på RRAB.com. Skanna din instruktionsbok för andra objekt för att spela upp, såsom typ av träpanel eller färgskiktet räkna.
10

Låna tag linjer från andra online Rolls-annonser. Det finns många kreativa försäljningsargument där ute, som "Rolls-Royce ägs nu av BMW och är praktiskt att vara massproducerade, öka investeringarna potentialen av de äldre modellerna," eller "Om du använder betjänt, är denna bil alltid parkerad framför. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150607.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.