Att sälja en begagnad bil i Illinois

Sälja din bil i Illinois kräver ordentlig forskning och marknadsföring. Jämföra din bil till andra till salu hjälper dig att avgöra ett pris som är rimligt, vilket kommer att bidra till att ge en snabb försäljning. Också, forska marknaden ger dig ytterligare idéer om att sälja din bil. Det är viktigt att du känner till lagar för att sälja en bil i Illinois samt. Till exempel är en mätarställning krävs på titeln när man säljer din begagnade bil. Saker du behöver
Bill of Salu Titel
Visa fler instruktioner
1

reparera några mindre mekaniska eller organ problem på din bil. Ha en mekaniker kontrollera bilen för större mekaniska fel och lämna dem till alla potentiella köpare. Detalj din bil genom tvättning och vaxning det att öka curbvädjan.
2

Pris bilen baseras på priserna på liknande bilar till salu i Illinois. Forskning priserna på nätet via NADA och Autotrader. Dock tillåter dig själv en liten mängd förhandlingar rum när prissättning bilen.
3

Annonsera din bil till försäljning på din lokala Illinois tidningen. Till exempel, om du bor i Chicago, överväga att annonsera i Chicago Sun Times, Chicago Journal och Chicago Tribune. Också, annonsera på nätet - på sajter som Craigslist eller Autotrader - att locka köpare från andra områden
4

förhandla om försäljning av din bil i Illinois.. Om en potentiell köpare gör ett erbjudande, arbeta för att nå ett försäljningspris som fungerar för er båda. Undvik att förlora försäljning genom att vara alltför aggressiv.
5

Komponera ett köpebrev, vilket krävs för köparen att registrera bilen i Illinois. Det skall innehålla namnet på säljaren (s), köpare (s), beskrivning av bilen, till exempel fabrikat, tar modell och chassinummer, och datum försäljningen plats.
6

Fyll i baksidan av Illinois bil titel. Skriv ditt namn som säljare och underteckna nedan. Lägg köparen (s) namn och adress, tillsammans med mätarställningen och försäljning datum. Se till att dubbelkolla dina uppgifter.
7

Gör en kopia av köpebrevet och Illinois titel för din bokföring. Detta skyddar dig i händelse bilen är inblandad i en olycka innan köparen registrerar det i hans namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150736.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.