Egen bil Försäljning Tips

För att undvika att få en lägre handels-i kostnad från bilhandlare, många amerikaner väljer att sälja sina begagnade bilar privat. Medan du kommer förmodligen sluta göra mer säljande privat än du skulle i andrahandsvärde, som säljer en begagnad bil på egen hand kräver en investering av tid, energi och marknadsföring färdigheter. Undvik klassiska försäljning fallgropar när man säljer din begagnade bil. Forskning

inför notering din bil på Craigslist eller i en annons i tidningen, utnyttjar en bil resurs som Kelley Blue Book att exakt bedöma värdet av din begagnade bil. Du vill inte priset för högt eller för lågt, så den blå boken kommer att hjälpa dig att avgöra sitt värde baserat på år, märke och modell, total körsträcka, bil skick och funktioner och bekvämligheter i bilen. Genom att prissätta bilen enligt forskning, vidgar ditt fönster av potentiella köpare.
Marketing

Bestäm hur och var du planerar att lista ditt fordon till salu. Reklam och marknadsföring kostnaderna kan snabbt lägga upp, så bedöma vilka vägar kommer att vara den som passar bäst för dina säljer behov. Gratis notering tjänster, såsom Craigslist, är populära bland bilköpare och säljare.

Överväga att ta en annons i auto avsnitt i en lokaltidning. Välj veckodagar som har de högsta cirkulationshastigheter eftersom detta kommer att påverka hur många potentiella köpare se din annons.
Förhandla

konsten att förhandla, eller brist på sådan, är en av de viktigaste orsakerna bil säljare väljer att sälja sina bilar till återförsäljare. Förhandla försäljning kan vara obehagligt, men om du är ärlig och up front om bilens historia, tidigare eller nuvarande problem och den totala användningen, bör du inte ha några problem.
P Det är absolut nödvändigt att du får en Bill of Sale när du slutföra förhandlingarna. Kontraktet kommer att skydda både dig och köparen i händelse av att något faller igenom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150755.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.