Hur man säljer en Vespa

Det finns inget coolare än en Vespa. Extremt mångsidig, det är en perfekt sak att köra runt i en liten stad eller på en utväg ö när du bara behöver komma från A till B. I sådana situationer kan bilarna vara otymplig och över Topplista. Men eftersom Vespa har något av en nisch, kan det vara ganska svårt att sälja. Här är några tips på hur man gör det! Instruktioner
1

Ta inventering av din Vespa. Vad är det år och modell? Hur många miles har det på det? Är deras eventuella skador som har inträffat? Måla repor, repiga fälgar, något som tar bort värde från Vespa. Omvänt har det arbete som ni har gjort? Visste du lägga till nya bromsar, få en ny lack, renovera sätet? Du får den allmänna idén!
2

Estimate det värde. Den standard som de flesta fordon går genom är Kellys Blue Book. Detta kan hittas på KBB.com. Ta dig tid att granska webbplatsen och ange så mycket information som du kan om Vespa. Detta kommer att ge dig tre olika priser. Vad det är värt om du säljer den, vad det är värt om du byta in det, och vad en återförsäljare kan sälja den för. Beroende allén du väljer, ange ditt pris eller förväntningar därefter.
3

Annonsera. Om du har bestämt dig för att byta in det, kommer detta steg inte nödvändigt. Helt enkelt ta den till din lokala Vespa eller motorcykel återförsäljare och berätta om du vill sälja den. Se vad de erbjuder och om det är nära till Kelly Blue Book värde. Om det inte heller, omvärdera din uppskattning eller fortsätta leta efter en annan återförsäljare. Men om du säljer Vespa, tar sig tid att annonsera på nätet. Du kan placera annonser i tidningen, men ärligt det är en döende medium. Way fler ögonglober ser din annons på en mycket billigare kostnad på webben. Lista på webbplatser som bikesales.com eller ebay. Också skicka ett mail till alla dina familj och vänner. Vem vet, kanske en av dem har hoppats att du säljer din Vespa hela tiden? Poängen är att få uttrycka ute så mycket som möjligt.
4

Träffa den potentiella köparen. När du får ränta från en köpare, vidta åtgärder för att uppfylla. Helst på en offentlig plats om du inte vet personen. Håll mötet vänligt som du påminna honom om priset, berätta det arbete ni har gjort till Vespa. Låt honom ta det för en provtur. Var noga med att hålla en viss bit av säkerheter, eftersom med en Vespa personen kan helt enkelt ta bort. Också se till att de bär hjälm medan testkörning eftersom de behövs i de flesta stater.
5

göra försäljningen och utbyte papper. De flesta stater kräver vespor som ska registreras, så när du gör en försäljning vara säker på att du ordentligt byta papper i enlighet med statens riktlinjer. Var noga med att ge ett kvitto och behålla en kopia av försäljningsvillkoren. Villkor för försäljning inkluderar priset och arbete, om någon, du gick med på att utföra. Även du kommer att behöva försäljningsvillkoren för skatteändamål i slutet av året. Grattis, lärde du precis hur man säljer din Vespa!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150469.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.