Hur Pawn en bil

pantsätta en bil ses ofta som en sista utväg för dem som behöver pengar snabbt. Liksom avlöningsdag lån, lån på bilen titlar (pantsätta en bil) har ett rykte om att dra nytta av dem som är nere på sin lycka. Men ibland finns det några andra alternativ. Utbilda dig på pantsätta en bil kan hjälpa dig hålla dig borta från sleazy affärsmetoder och förhindra långivare från att dra nytta av dig. Att veta det vanliga förfarandet för pantsätta bilar kan vara ditt bästa försvar mot skrupelfria personer. Saker du behöver
Bil
Titel
Visa fler instruktioner
1

Se till att ditt namn är på bilens titel och att det inte finns någon kvarstad på titeln .
2

Forskning pantbanker som erbjuder titel lån. Ibland lokala pantbanker kommer att erbjuda dessa, men ofta Internet-företag är mer tillförlitliga. Addera 3

Kontakta din valda pantbanken för att bekräfta att ditt fordon är berättigade. Vissa pantbanker tar inte vissa märken eller modeller.
4

Ansök om en titel lån, vilket ger all dokumentation som behövs. Ofta denna dokumentation innehåller information såsom ditt körkort, sysselsättning information och en beskrivning av bilen.
5

vänta på godkännande från pantbanken. Detta godkännande skall innehålla all relevant information, inklusive storleken på lånet.
6

underteckna ett kontrakt med pantbanken om du accepterar de erbjudna villkoren.
7

Ge pantbanken med titeln på din bil. Några kommer också att kräva att du ger dem besittning av bilen också, för den tid av lånet.
8

Göra betalningar som planerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150683.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.