Hur man skriver en rättslig köpebrevet på någonting

Nästa gång du gör dig redo att sälja något av värde, se till att skriva upp ett köpebrev för objektet. Köpebrevet är juridiskt bevis på att du sålt varan och det kan stå i en domstol. När du är redo att sälja något av värde, följ steg för steg instruktionerna i den här artikeln för att korrekt utarbeta en rättslig köpebrev. Saker du behöver
penna och papper
Datorer och skrivare Review Ett vittne
objekt att sälja
Visa fler instruktioner
1

Det första steget att skriva en juridisk köpebrev på någonting är att först bestämma om du vill skriva köpebrevet på papper eller om du vill skriva ut den på datorn och skriva ut den. Jag föredrar att använda datorn och skrivaren om du kan, om inte bara följa samma steg när du skriver köpebrevet.
2

Nästa, dra upp din Microsoft word eller vad du använder för att skriva dokument och bokstäver. Sedan den första raden bör ha en rad för datum för försäljningen och ditt namn. Exempel

John Doe-16 mars 2010
3

Nästa, kom under ditt namn och sälja datum och typ enligt följande:..

I_______sell this_______. (Se, år och modell) på denna date_____for $ _____ to______for summan of________of denna year_________. Jag _________ ha ett vittne till denna transaktion som är listade nedan. I__________am inte längre ansvarig för denna post efter undertecknandet av nämnda buyer________below.

Säljare name_________

Köparen name____________

Witness name____________

Date____________________

4

de tomma raderna, skriv in ditt namn som säljare, posten till salu, priset på varan, tidpunkten för avyttringen, köparna namnet. Nu ser över köpebrevet för eventuella fel och skriva ut den.
5

Slutligen, när det gäller att sälja objektet på köpebrevet, se till att du har ett vittne. Låt ditt vittne underteckna köpebrevet efter det att köparen undertecknar köpebrevet för att slutföra utförsäljningen. Följ stegen ovan och du kommer att ha skrivit upp en rättslig köpebrev som kommer att stå i någon domstol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150611.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.