Hur att få pengar för en Junk Car

Även en trasig ner skräp bilen kan säljas för kontanter. Det finns ett värde i en skräp bilens delar även om fordonet inte körs. Junk varven gör en hel del pengar att sälja delar av av skräp bilar till folk som behöver dem. Detta kan vara allt från en dörr panel till en överföring till en backspegel. Få det gamla skräp bil till en skräppost varvet och få betalt kontant för besväret. Instruktioner
1

Göra en del efterforskningar. De mer populära bilen är, desto mer sannolikt kommer att betalas ut. Detta eftersom det finns fler människor där ute som letar efter reservdelar till sina bilar. Toyota Camry, Honda Civic och Acura Integra tenderar till toppen denna lista.
2

Identifiera vilket märke, modell och år för fordonet. Om det var en specialutgåva eller har tillbehör som inte var standard, se till att anteckna det. Vissa fordon kommer i 2 hjul eller 4 hjulsdrift. Du måste veta vilken du har. Också skriva ner färgen.
3

Ring runt till alla skräp varv i ditt område. Fråga dem vad de skulle vara villiga att betala för just ditt fordon. De kan vara vaga, eftersom de inte kan säga exakt förrän de ser det. Ju mer du berättar för dem om fordonet desto mer exakt de kan vara. Varnas att många skräp varv kommer att erbjuda dig ett högt pris på telefon sedan erbjuda dig mindre när du kommer dit. Vara beredda att gå bort.
4

Drive skräp bilen till flera skräp varv om den körs. Detta är det bästa sättet att få det bästa priset. Om de inte erbjuder dig det du vill ha kan du bara köra iväg. Du kan också erbjudas mer för en kör bil än en som inte körs. Bärga bilen till skräp varv om det inte körs
5

. Hitta någon med en dragstång eller bogsera dolly som kan hjälpa dig att flytta skräp bilen. Inte betala för att anlita en bärgningsbil. Det kommer att äta upp alla dina vinster.
6

Be för Junk Yard för att plocka upp ditt skräp bil. Vissa kommer att göra detta om de vill ditt skräp bil illa nog. Var noga med att förhandla bogsera avgift innan du gör någon affär. Om de avgifter du ta bort ditt skräp bil så du inte får en bra affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150563.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.