Hur man säljer en bil i NC

Under senare år har det blivit lättare att sälja en bil i NC eller andra stater på grund av Internet. Du kan nu använda webbsajter för att annonsera och nå betydligt fler potentiella köpare. Men att sälja en bil i NC du behöver veta de regler som anges av North Carolina Department of Motor Vehicles (DMV) och ha en tydlig plan för marknadsföring din gamla bil. På så sätt kommer du sälja din bil på kortare tid och med mindre huvudvärk. Saker du behöver
Bil Bill titel
salu
Visa fler instruktioner
1

förbereda allt innan du sätter din bil på marknaden. Kontrollera att du har titeln. Om du inte gör det, kontakta DMV för att beställa en dubblett titel. Om du inte kan få en dubblett titel, är det enda sättet du kan sälja en bil i North Carolina genom att på DMV för att ta ut en ersättning obligation.
2

reda bilen & # x2019;. s marknadsvärde från Kelly Blue Book (se länken nedan) och förbereda ett köpebrev (du kan få tillgång till online-verktyg för att göra detta med hjälp av den andra länken i slutet av denna artikel)
Sida 3

Få din bil redo att visa för potentiella köpare. Liksom ett hus, säljer en bil bättre om det är ren och i gott skick. Har bilen detaljerade och ta bort alla personliga dekorationer som bildekaler. Du kanske vill investera ett par dollar för att göra mindre reparationer som att laga revor i klädseln.
4

Montera en reklamkampanj. Att sätta en annons upp på bil att köpa /sälja hemsidor är en bra start. Du kan skapa en webbsida med detaljerade bilder och information. Placering flygblad på lokalsamhället och college anslagstavlor är en annan effektiv strategi. Försumma inte traditionella metoder som tidningsannonser och lokala auto guider köpa.
5

Gör nödvändiga papper när du träffa en uppgörelse. Du måste fylla i baksidan av titeln med köparens namn, adress och datum för transaktionen. Inkludera mätarställningen och fyll i "avslöjande av defekter" avsnittet. Underteckna blanketten i närvaro av en notarius publicus. Signaturen måste vara attesterad för att vara giltigt i North Carolina. Ha ett köpebrev. Detta är en bekvämlighet för köparen och när undertecknad ger bevis på beloppet av försäljningen för er båda.
6

Ta bilen taggarna innan du slår bilen över till köparen. Du kan ha taggarna överförts till användning på annat fordon genom DMV, eller så kan du returnera dem till en av sina platser licens borttagning. Men inte avbryta din ansvarsförsäkring på bilen tills detta är gjort. Tills du vänder taggarna in eller omregistrera dem, är du fortfarande skyldig att ha ansvarsförsäkring på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150498.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.