Hur man tar bort en vinyldekal Från en bil

När du vill anpassa din bil fönster med vinyl dekaler, låter den världen veta lite om dig. Men när det blir dags att sälja din bil, ska du presentera den för potentiella köpare i ett rent och ursprungligt skick. Ta bort alla vinyldekaler från dina bilrutor med dessa steg. Saker du behöver
Rakblad i holderCommercial självhäftande removerRagGlass cleanerPaper towelsHeat pistol eller hårtork (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Notera temperaturen på luften runt fordonet. Vinyl är naturligt mer flexibel när det är varmt, så vänta tills en varm solig dag och parkera bilen i solen i ca 30 minuter. Om det är kallare, försök sikta en värmepistol eller hårtork på dekalen i fem minuter.
2

Håll rakbladet i en vinkel så att kanten på bladet är precis under kanten av vinyl dekal. Addera 3

Tryck bladet framåt och bakåt under dekalen med lätt tryck. Den dekal kan flagna upp med bindemedlet, annars kan den lossna från bindemedlet. Arbeta dig runt dekalen tills du har tagit bort så mycket du kan. Nyare dekalerna lossnar lättare än äldre ridit kära.
4

Blötlägg kanten av en trasa i kommersiellt lim remover, sedan gnugga den över den kvarvarande lim på glaset. Låt limmet lösas upp i ungefär en minut, sedan försiktigt skrapa bort så mycket du kan med rakblad. Torka bladet bort så att du inte sprider den klibbiga självhäftande baksida på glaset. Upprepa flera gånger tills limmet är helt borta.
5

Rengör området i fönstret med fönsterputs och några pappershanddukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150551.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.