Hur Sälj Mitt Fordon

Många människor handla sin bil på ett återförsäljaravtal bara för att de inte orkar med besväret med att försöka sälja det själva. Att involvera en återförsäljare, men kan ställa dig tillbaka $ 500 till $ 1.500. Sälja bilen på egen hand kan ta lite tid och ansträngning, men det kommer att ge dig full kontroll över försäljningsprocessen och maximera din avkastning. Saker du behöver
Kelley Blue Tidning Boka hotell eller auto-handlare publicering
stor svamp
varmt tvålvatten
Bilvax
Hand vakuum Hus Till salu skyltar

Visa fler instruktioner
1 Logga på att ta reda på hur mycket din bil är värd.

bestämma värdet på din begagnade bil. Se Kelley Blue Book, en katalog av bil värden. som finns på biblioteken och på nätet. Jämför den blå boken siffran till marknadsvärdet på liknande bilar genom att titta i din lokala tidningens sekretessbelagda avsnitt eller en lokal auto-handlare publicering.
2

Bestäm ett begärt pris på din bil genom att ta hänsyn till allmäntillstånd, kommer körsträcka, populariteten av färg och eventuella reparationer.
3 En ren bil gör ett gott intryck på potentiella köpare.

Rengör din bil inifrån och ut. Tvätta och vaxa utsidan, rensa alla dina ägodelar ur stammen och handskfacket, vakuum och reparera eventuella smärre skador. Om några reparationer behövs som behöver tjänster av en professionell, fundera på om du vill betala för att få arbetet gjort innan du annonserar bilen till salu.
4

Sammanställ nödvändiga pappersarbetet som tjänst register och instruktionsboken. Gör kopior av all service och register reparation för att visa att en potentiell köpare
5

Kontrollera om du är ansvarig för en smog certifikat,. Detta beror på den stat där bilen är registrerad. Kontakta din statens Institutionen för motorfordon eller auktoriserad automobilklubb för denna information.
6

Annonsera din bil till försäljning. Utnyttja alla former av reklam, särskilt de som är gratis. Sätt en till salu skylt i bilfönstret för att ses av alla pasers-by. Fråga din lokala butiker, kaféer och verkstäder om du kan sätta upp en skylt på sina anslagstavlor. Ta ut en annons i den lokala tidningen. Många säljare använder online radannonser och auktionssajter.
7

Deal med alla förfrågningar från berörda parter snabbt och vara ärlig med dina svar om bilens skick. Förklara dina skäl till att vilja sälja fordonet. Betrakta ett rimligt erbjudande, ta lite tid att tänka igenom det. Om en köpare gör ett erbjudande som bara når upp till vad du är villig att acceptera, försöka förhandla tills ni kommer överens om rätt pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150750.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.