Vilka är farorna med att sälja din egen bil ?

Att sälja en gammal bil själv till en annan enskild part kan vara ett bra sätt att maximera vinsten , men det finns också flera faror när de försöker sälja en bil själv . Kunskap

Kunskap om bilmarknaden och relativa priserna på olika begagnade fordon är viktigt att forma en god försäljning mål , om du inte är ordentligt informera , kanske du frågar för mycket eller för lite för din bil .
Förhandling

Många människor har liten eller ingen erfarenhet av att förhandla och kan känna sig pressad från köpare att sänka priserna , särskilt om köparen verkar kunniga och kunniga .
< br >
Criminal Behavior
p Det finns alltid en chans att någon du möter med privat sälja något kommer att försöka skrämma dig eller ens stjäla från dig direkt , det är viktigt att möta i en neutral , offentlig plats .
testkörning

låta potentiella köpare att provköra du bryr sätter bilen riskerar att skadas , särskilt eftersom köparna kan vara . obekant med bilen
Störningar

Många människor äger bilar med problem som lurar att de inte är medvetna om , om du säljer en bil som har problem strax efter försäljningen , köparen kan bli arg eller ens försöka att samla in pengar från dig för att täcka reparationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150602.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.