Hur sälja skräp bilar för kontanter i NJ

Att sälja en skräp bil i New Jersey är mycket enkel. Det finns många företag som kommer att skicka en representant direkt till platsen av fordonet för att inspektera den och göra ett kontant erbjudande. Saker du behöver
tidningen platsannonser
Gula sidorna
Internet
Phone Review, en kör eller icke-fungerande "skräp" bil
New Jersey bil titel
Visa fler instruktioner
Sälja en skräp bil för kontanter i New Jersey
1

Rensa bilen av alla dina tillhörigheter och papperskorgen. Ta ut alla dina personliga saker, såsom CD-skivor, GPS-utrustning, radardetektorer, böcker, papper och annat som du inte vill förlora. Det är en bra tid att kasta ut alla sopor som ackumulerade i fordonet, eftersom det kan bidra till att göra din skräppost bil mer attraktivt för en potentiell köpare, och kan hjälpa dig att betinga ett högre kontantpris.
2

Research företag som köper skräp bilar i New Jersey. Titta under hela din lokala New Jersey tidningar för reklam för företag som köper skräp bilar. Du är säker på att hitta ett antal annonser i fordonsindustrin platsannonser avsnitt, och eventuellt visa annonser i andra delar av tidningarna. Alternativt kan du söka på Internet för företag som köper löpning eller icke-fungerande fordon.
3

Ha en potentiell köpare kommer se bilen. Ring ett fåtal företag i New Jersey för att se vilken som kan ha någon komma till dig den snabbaste - det kan vara ägare eller ett ombud - och boka en tid för en visning. De flesta företag kommer att skicka en bärgningsbil för att plocka upp skräp bil, oavsett om motorn går.
4

Acceptera ett kontanterbjudande och skriva över New Jersey fordonets titel. Om verksamhetens företrädare inspekterar bilen och bestämmer sig för att göra ett kontant erbjudande om att köpa ditt skräp bil och du väljer att stänga affären, måste du logga över din bil titel efter att pengar byter ägare, per New Jersey Motor Vehicle kommissionens förordningar .
5

be om ett kvitto. Har företrädaren ge dig ett daterat kvitto, företrädesvis på verksamheten "brevpapper, förklarar att företaget har köpt bilen från dig och anger hur mycket pengar som betalas för bilen. Det skräp bil kommer sedan att bogseras eller köras bort från din bostad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150479.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.