Hur man ersätta en förlorad bil titel i Minnesota

Din bil titel är en viktig bit av pappersarbete som bevisar ägandet av bilen. Utan titel, kan du inte sälja ditt fordon eller överföra äganderätten till fordonet i Minnesota. Om du har förlorat din bil titel, måste du begära en kopia titel från Minnesota Department of Public Safety. Saker du behöver
Duplicera Titel Anmälan ansökan
frisättningsform
Visa fler instruktioner
1

Hitta din Vehicle Identification Number (VIN). Det är vanligtvis graverade på en tallrik på insidan av förarsidan dörrkarm på rattstången, eller instrumentbrädan. Läget varierar mellan fabrikat och modeller och du kan alltid kolla instruktionsboken för att identifiera alla graverad VIN placeringar.
2

Ladda ner och skriv ut en Duplicera avdelning ansökan från Minnesota Department of Public Safety webbplats (se Resurser). Denna ansökan är en multi-purpose form, så måste du bocka i rutan för "Duplicera avdelning." Fyll i alla begärda uppgifter om fordonet, inklusive VIN-nummer, och säkra underskrift av någon kvarstad innehavare på fordonet.
3

Ladda ner, skriv ut och ta "Anmälan om Release "blankett (se Resurser) till din kvarstad innehavare. Har signera dem, NOTARIELL formuläret och skicka det till dig.
4

Köp en postanvisning eller skriva en check utställd till Driver and Vehicle Services för $ 15,75, avgiften för en Duplicate titel i september 2010. Maila Duplicera avdelning Application, Lien Release formuläret och din check eller postanvisning till föraren och fordon Services, som ligger på 445 Minnesota St Suite 168 i St Paul, MN. Den postnummer är 55101. Det tar cirka två veckor för din duplikat att anlända med post till den adress du angav i ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150740.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.