Hur man använder ett fordon köpebrev

När du säljer ett fordon på egen hand till en privat köpare, bör du använda ett köpebrev. Medan krav kan variera från land till land, innefattar en köpebrev allmänhet följande information om både köparen och säljaren: namn, adress och telefonnummer. Vehicle information som krävs omfattar ramnumret (VIN), år, märke, modell, datum för försäljningen, och belopp som betalats för fordonet. De flesta stater kräver att köpebrevet vara attesterad. Saker du behöver
Computer
Printer Review VIN
Vehicle år, göra och modell
Säljarens adress och telefonnummer
Köparens adress och telefonnummer
Notarius Publicus

Visa fler instruktioner
1

Hitta ett köpebrev mall. Många statliga Department of Motor Vehicle (DMV) webbplatser erbjuder en form i en. PDF-format som gör det möjligt för dig att skriva informationen på formuläret innan det skrivs ut.
2

Ange den information som krävs i formuläret. Det är bra att ha all information om bilen och köparen återförsäljaren innan detta, så att du kan skriva in det hela i form på samma gång. Om detta inte är möjligt, ange de uppgifter du vet. Om köpebrevet inte. Pdf-format, hoppa till nästa steg.
3

skriva ut blanketten. Det är vanligtvis en enda sida.
4

Skriv in den information som krävs om du inte har all nödvändig information före utskrift eller om köpebrevet var inte i det format som gör du skall skriva in informationen innan utskrift.
5

Ta formen till en notarius publicus om ditt tillstånd kräver det. Inte underteckna formuläret tills du är i närvaro av notarius publicus, eftersom deras jobb är att intyga att det faktum att de bevittnade både säljare och köpare underteckna formuläret. Du kanske måste ställa in en avtalad tid med en notarius publicus.
6

Skriv i köpebrevet i närvaro av notarius publicus. Såväl säljarens underskrift och köparens underskrift krävs. När formuläret är attesterad, är köpebrevet komplett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150742.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.