Råd om att sälja en bil privat

Att sälja en bil privat kan vara en utmaning, särskilt när ekonomin kämpar. Men om du kan dra bort det, kommer du netto dig tusentals dollar mer än du skulle om du sålde din bil som en handel i. Det kan ta flera månader att sälja din bil privat, beroende på marknad, skick din bil och noggrannheten i din prissättning. Vara beredd att lägga en del arbete på det - det slutliga ekonomiska belöningen är väl värt besväret. Saker du behöver
leveranser biltvätt
Vinyl bokstäver
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil ordentligt innan du sätter den till försäljning. Många människor köper en ny bil bara för att få det "nya bil lukten" och slippa leva med någon annans mess. Du kan betala för att ha någon detalj din bil om du inte har tid eller lust att göra det själv. Tvätta utsidan av bilen väl och torka den med en bluff för att undvika ränder. Dammsug insidan, inklusive sätena eller torka av sätena med läder balsam om du har lädersäten. Använd gamla tandborstar för att rensa ut smuts från små utrymmen. Köparna kommer att märka det arbete du lagt in på detaljer. Torka av streck och tvätta insidan av fönstren.
2

Rensa ut någon av dina personliga tillhörigheter från facken inuti bilen.
3

Smells är en stor avstängning för potentiella köpare. Om din bil har en doft till den, torka av hårda ytor med ättika och vatten lösning och lämna fönstren ned för att låta den lufttorka. Den ättika kan lukta starkt i början, men det kommer att bli av med dåliga lukter och kommer att blekna helt.
4

Köp attraktiva vinyl bokstäver för att placera på din bil fönster för att annonsera att bilen är till salu. Du kan ha anpassade vinyl bokstäver gjorda för din bil fönster för mindre än $ 20 eller du kan köpa ett ark av förskurna vinyl bokstäver från de flesta butiker kontorsmaterial. Detta är den billigaste reklam Optio, n eftersom din bil kommer att ses när du kör runt i stan varje dag. Undvik att parkera din bil ställen bara för att annonsera. Detta är olagligt i många platser och kan resultera i böter eller att din bil bogseras. Kör din bil som du normalt skulle men väljer parkeringsplatser utifrån deras synlighet.
5

eBay är ett bra alternativ att sälja din bil för att avgifterna är lägre än vad du skulle betala för att placera en annons i tidningen och du kan sälja din bil snabbt (sju dagar eller mindre) om du startar budgivningen på ett skäligt belopp. Du kommer att maximera de pengar du kan sälja din bil genom att ta korrekta bilder som visar upp sina fantastiska egenskaper. Var noga med att klargöra att köparen är ansvarig för att frakta bilen. Många köpare kommer antingen välja att ha bilen transporteras genom en professionell byrå eller köpa en enkelbiljett för att flyga ut och plocka upp bilen själva.
6

Utnyttja gratis annonsering listor såsom craigstlist. org, freebo.com och online listor för dina lokala tidningar. Detta ger dig möjlighet att få din annons framför många potentiella bilköpare utan att spendera några pengar. Använd beskrivande ord i annonsen och inkluderar massor av högkvalitativa bilder att uppmuntra köpare att titta på din bil.
7

Använd betald reklam som en sista utväg eller om du vill sälja din bil snabbt. Tidningsannonser kan vara dyrt och är inte alltid lyckas. Om du vill placera en annons i tidningen, använd Söndag enda alternativet för att få mest för dina pengar. Många abonnenter väljer att endast ta emot söndagen upplagan av tidningen, så att använda den billigare vardag reklam alternativet inte kommer att bli mycket framgångsrik. Autotrader.com erbjuder prisvärda reklam och dess fria tidningar är strategiskt placerade i många lokala butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150522.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.