Hur man säljer en skräppost bil i Columbus, Ohio

Det bästa sättet att gå om att sälja en skräppost bil i Columbus, Ohio, är att placera annonser i centrala Ohio områdets mest framstående och kostnadseffektiva medier. Instruktioner
1

mest prisvärda och mål-publik-specifikt sätt att annonsera i tryckta medier är en annons i den sekretessbelagda delen av en de många veckovisa samhället tidningar som trivs i Columbus och i förorterna. ThisWeek, Suburban Publikationer Nyheter och Columbus Messenger har alla upptagna sekretessbelagda delarna och har vända junker bilar för Ohio State University studenter i årtionden. Priser är oftast ganska rimliga. Mitt i veckan publiceringstillfällen brukar ge tid till fältet samtal och ställa in helgens möten för potentiella köpare att se bilen när du inte är på jobbet eller i skolan.
2

För dem som vill ta hand om försäljning på nätet, har Columbus några Internet-publikationer som erbjuder fasta, billiga och ibland gratis platsannonser. ColumbusWired.net har en stor sekretessbelagda delen med en mängd prisvärda paket, medan OnlyColumbus.com specialiserat på begagnade bilförsäljningen. Webbadresser för båda också är listade nedan.
3 p Om bilen är verkligen bortom reparation och inte kan köras, ett populärt sätt att få minimala dollar för reservdelar och undvika kostnaden för bogsering av fordonet är att kontakta en av stadens stora skräp varv och se om de vill att din bil. Du kan förhandla om ett minimipris syn-osedda som inbegriper bogsering av fordonet. Om de inte vill betala, se om de skulle vara villiga att helt enkelt bogsera bilen för reservdelar och kallar det ännu.
4 p Om du vill bli av med den junker och göra något bra för ett par behövande barn på samma gång, är Kars4Kids.org en grupp som kommer att plocka upp din bil gratis och ger dig en värdekupong för en gratis hotellvistelse och ett skatteavdrag. Alla intäkter gynnar glädje för One Youth Services.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150521.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.