Hur Avgränsa en bil Sök för att hjälpa mig hitta en bil för min specifika behov

Flera Internet-verktyg kan hjälpa dig att förfina en sökning för just din bil behov. De Edmunds och webbplatser Bil både erbjuda ett begränsat sökfunktionen för att hjälpa dig att begränsa vissa bilar inom dina krav. Medan du i slutändan kan gå bättre genom att söka en tillverkares webbplats för att få veta mer om en bils funktioner och alternativ, bör de verktyg erbjuder dig en start på att ta reda på vilka bilar som uppfyller dina behov. Läs om vilka Internet-verktyg du kan använda och hur för att bekräfta den information du hittar. Instruktioner
Söka efter alternativ
1

Gå till Edmunds hemsida för att få tillgång till "Hitta en bil" verktyg eller till Cars hemsida för att komma åt "Vehicle Recommender" verktyg. Se avsnittet Resurser. Bilarna webbplats söker så långt tillbaka som 1997 medan Edmunds verktyget söker tillbaka till 2007.
2

Välj år för fordonet du vill söka. Om du är intresserad av mer än ett år, måste du gå tillbaka och söka igen. Använd rullgardinsmenyerna för antingen verktyget för att välja din angivna kropp stil, passagerarkapacitet, bränsle verkningsgrad, överföring eller motor preferenser och prisklass.
3

Klicka på valfria funktioner som du vill i bilen, såsom läder, navigation eller säkerhetsfunktioner. Den Cars hemsida kan du också välja dragkapacitet, överföringshastigheter och rymd. När du är klar väljer dina alternativ, klicka på sökknappen för att se resultat.
Bekräfta Information
4

Gå till tillverkarens hemsida för något av de fordon som du vill veta mer om från sökresultaten. Tillverkare vwebsites erbjuder information om nya fordon, men vanligtvis inte på begagnade fordon.
5

Klicka på det fordon som du vill, som antingen ska anges på den huvudsakliga webbsida eller under "Vehicle"-menyn för hemsidan.
6

Läs igenom menyerna fordonets information för att avgöra vilka alternativ som finns och hur mycket du kan förvänta dig att betala. Du kan också ta reda på om olika nivåer och se specifikationerna för varje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150758.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.